Connect with us

Aankopen voor in onze eigen camper + sneak peek van de inrichting

Reizen

Aankopen voor in onze eigen camper + sneak peek van de inrichting

Zoals je misschien wel weet, bouwen we momenteel een eigen camper. Wat een project! De laatste loodjes wegen vaak het zwaarst, en dat geldt ook wel een beetje voor dit klusproject. Maar het eind is in zicht, en dat betekent dat het leukste deel kan beginnen: het inrichten!

Lees ook: we bouwen een camper van een bestelbus!

Iedereen die vaker artikelen van mij heeft gelezen, weet dat ik een groot fan ben van zwart/wit. Onze camper krijgt echter een heel andere inrichting. We gaan voor kleur en prints!

Goed, goed, de basis bleef heel clean. Een witte vloer, witte white wash op de wanden en grijze bekleding op de matrassen die tevens bank zijn. Voor de accessoires geldt dat ik al heel wat aankopen buiten mijn usual monochrome comfortzone heb gedaan.

Kijk je mee?

stoffen voor in onze zelfgebouwde camper

We hebben een aantal ramen in de camper (gemaakt) en wilden ook graag een gordijn achter de passagiersstoelen. Ik mocht dus op stoffenjacht! Er zijn oneindig veel leuke stoffen te koop, maar mijn oog viel op de stoffen uit de WOWN! collectie van Kwantum.

Deze stof is niet verduisterend, maar gelukkig vonden we daar ook gekke gekleurde stoffen voor. Check!

Verlichting voor in de camper

Gezellige en kekke lampjes mochten natuurlijk ook niet ontbreken. De gele treklampjes kreeg ik van Lis voor mijn verjaardag 🙂 en de witte ‘champignonglamp’ vonden we bij De Wit in Schijndel.

aankopen voor onze zelfgebouwde camper

Hoe gaaf zijn deze dekens?! Ik vind ze zo ontzettend gezellig! Dat wordt vast lekker slapen voor ons en ze maken ook gelijk sfeer in de bus. Ik vond deze zomerdekens bij Kwantum.

zomerslaapzak Lodger voor overnachten in camper

Ook Lis moet natuurlijk zo goed mogelijk kunnen slapen. Nog belangrijker dan m’n eigen nachtrust whaha. Haar bedje komt boven ons bed te hangen en onze bus is niet heel ruim, grote kans dus dat het warm gaat worden.

Mijn hoop is gevestigd op dit luchtige zomerslaapzakje van Lodger.

En dan… Een sneak peek van de inrichting!

camper zelf bouwen indeling

Dit is ‘m dan, ons huisje op wielen. Nog volop in aanbouw op deze foto. Rechts is een klein keukenblokje waar we kunnen koken en afwassen. Links is ons bed wat we uit kunnen schuiven tot een tweepersoonsbed. Boven de passagiersstoelen zit lekker veel opbergruimte, en ook onder het bed en in de keuken kunnen we aardig wat kwijt.

Ben zo benieuwd hoe het totaalplaatje er straks uit ziet!

Wil je meer zien van onze camper(bouw) en reis, volg ons dan op Instagram @all_aboard_3.

x Anniek

Neem ook eens een kijkje in mijn shop.

Wil je zeker weten dat je geen printable of blog mist, volg mij dan op Facebook, Instagram of schrijf je in voor de nieuwbrief. Tot gauw!

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

4 Comments

4 Comments

 1. Arina

  14 mei 2018 at 19:56

  Hij wordt zo leuk!!!!!

 2. Jeanine

  14 mei 2018 at 22:10

  Wat een leuke dingen heb je uitgekozen. Die dekens van Kwantum zijn echt superleuk. Fan van de roze! Benieuwd naar het eindresultaat van de camper.

 3. Nicole Orriëns

  15 mei 2018 at 10:46

  Ik vind het knap dat je hem helemaal zelf opknapt zeg. Dat lijkt me best moeilijk.

 4. Corina

  19 mei 2018 at 18:57

  WoW geweldig project! Ik ben benieuwd hoe het eruit gaat zien!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Reizen

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top