Connect with us

Gratis Sinterklaas printables: verlanglijstje én cadeaupapier voor 5 december

Printables

Gratis Sinterklaas printables: verlanglijstje én cadeaupapier voor 5 december

Jaaa het is toch echt bíjna Sinterklaas! Hoog tijd voor wat cadeau-voorbereiding. Ik plaatste van de week een schets van een verlanglijstje op Instagram met de vraag of een gratis printable verlanglijstje een goed idee was. De reacties waren overduidelijk: 100% stemde voor ‘ja’! Maar ik was weer zo lekker aan het tekenen, dat ik nog extra printables voor Sinterklaas maakte.

De downloads voor het Sinterklaas verlanglijstje en inpakpapier staan onderaan de pagina.

Traditie verlanglijstje voor Sinterklaas maken

Ik weet het nog goed. Dan kwam de driedubbeldikke catalogus van de speelgoedwinkel binnen en kon het feest beginnen. Vol overgave knipten en scheurden we alle cadeaus die we van de Sint wilden hebben uit, om hier vervolgens een knutselwerkje mee te maken. Dat was vaak het opplakken van alle knipsels op een tekening van een jute zak. Dat was dan ons Sinterklaas verlanglijstje.

Ik kan me zo voorstellen het maken van een verlanglijstje nog steeds zo gaat. Ook hier viel de speelgoedcatalogus in ieder geval weer op de mat. Al heb ik het idee dat-ie niet zo dik meer is als vroeger, ik heb ‘m met net zoveel verbazing door zitten bladeren. Wat een spul er toch allemaal te koop is, mijn hemel. Er valt genoeg te knippen en te plakken, zeg maar. En in plaats van een jute zak kun je daar dus de Sinterklaas printable van deze week voor gebruiken :).

gratis sinterklaas printables verlanglijstje cadeaupapier

‘Sint happens’ Sinterklaas cadeaupapier

Na het maken van het verlanglijstje had ik mijn zinnen gezet op cadeaupapier. Kun je immers rond deze tijd niet genoeg van hebben en een velletje extra is altijd handig. Dit inpakpapier kun je printen zo veel als je wilt – dat is ook heel handig om last minute een pakje in te pakken. Bookmarken of pinnen dus!

sinterklaas printables gratis

Een extra Sinterklaas printable…

Ja, dat lees je goed. Ik maakte nog een extra gratis Sinterklaas printable. Daar moet je nog even op wachten. Vandaag zal ik vast een sneak preview in Stories op Instagram delen, dus zorg dat je volgt. Ik heb veel plezier gehad in het maken van deze printable en ik denk dat je ‘m echt leuk gaat vinden! Houd de social media kanalen in de gaten om ‘m niet te missen.

Download de 5 december printables

Klik hieronder om naar de downloadpagina voor de Sinterklaas printables te gaan.

Veel plezier met deze printables!

x Anniek

Wil je zeker weten dat je geen printable of toffe speelgoedtip mist, volg mij dan op Facebook, Instagram of Bloglovin’. Tot gauw!

Continue Reading
Advertisement

33, dromende plannenmaker, reiziger en rupsjenooitgenoeg. Werkt als zelfstandig ondernemer. Trots en verwonderd om mama te zijn van Lis (2). En nog volop aan het ontdekken hóe mama te zijn. Op minimixtape.nl deel ik een mix van toffe printables en design voor kids, voor papa's en mama's die net als ik niet van lelijke dingen houden. Ook schrijf ik over ondernemen en reizen als mama. Tune in, baby!

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Sinterklaas raamtekening met krijtstift maken: gratis printable sjabloon - minimixtape

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Printables

POPULAIR

TOFFE GEPERSONALISEERDE POSTERS IN MIJN SHOP

Ga naar webshop

INSTAMIX

No images found!
Try some other hashtag or username

FACEBOOK

LIEVELINGS WEBSHOPS

Shop bij BOL.com

Op mijn site maak ik soms gebruik van affiliate links. Shop je iets (maakt niet uit wat!) via deze links, dan ontvang jij gewoon je toffe spul as usual, maar ondertussen help je mij enorm. Mijn dank is groot mocht je iets bestellen!

Advertisement

GRATIS WEEKPLANNER

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om geen printable te missen

To Top