Connect with us

Deze nieuwe rammelaars zijn zo lief (en een origineel kraamcadeautje)

Speelgoedtips

Deze nieuwe rammelaars zijn zo lief (en een origineel kraamcadeautje)

Meri Meri kende ik van de werkelijk té gezellige feestartikelen en decoratie. Hoewel ik een echte monochrome lover ben, neig ik voor Lis steeds meer naar kleurtjes. (Ja, ik schreef het echt!) En het kleurgebruik en de vormgeving van de producten van Meri Meri zijn gewoon… ik smelt ervan, zeg maar.

Magische kinderjaren

De kinderjaren zijn magisch, zo is de filosofie van het merk. En hun producten dragen ook echt bij aan magie en verbeelding. Veel unicorns, zeemeerminnen, regenbogen en lieve kleurtjes – alles met een beetje humor en zonder zoetsappig te worden. Je leest het al, ik ben fan.

Fijne vriendjes voor kleine kindjes

Ik weet zeker dat je in de collectie iets leuks vindt. Voor jezelf of als kraamcadeautje. De nieuwe rammelaars zijn daarvan een perfect voorbeeld. Gebreid en superzacht zijn dit vast fijne vriendjes voor kleine kindjes.

Banaan rammelaar

De kat en de banaan rammelaar zijn mijn favorieten. En de regenboog, natuurlijk. De rammelaars zijn er met en zonder houten rijtring. Ze worden gemaakt van gebreid organisch katoen en hebben dus een beetje structuur: interessant om te voelen en perfect voor kleine ontdekkers.

Zo’n stijlvolle rammelaar is een prachtig kraamcadeautje. Kende jij de rammelaars van Meri Meri al?

x Anniek

In dit artikel staan affiliate links van PSikhouvanjou. Koop je iets via zo’n link dan ontvang ik daarvan een percentage. Dat helpt mij enorm – en jij hoeft er verder niets voor te doen! Mijn dank is groot mocht je iets (maakt niet uit wat) via deze link bestellen. 

Neem ook eens een kijkje in mijn shop.

Wil je zeker weten dat je geen printable of blog mist, volg mij dan op Facebook, Instagram of schrijf je in voor de nieuwbrief. Tot gauw!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

2 Comments

2 Comments

  1. Jamey

    7 mei 2018 at 20:19

    ooh wat super cute zeg! Noe kan ze nog niet echt heel goed vasthouden..

  2. Nicole Orriëns

    19 mei 2018 at 11:34

    Wat een schattige rammelaars zijn dat dat inderdaad! Mooie kleurtjes ook.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Speelgoedtips

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top