Connect with us

Badtijd! Spelen met Pluï

Speelgoedtips

Badtijd! Spelen met Pluï

Met badspeeltje Pluï Cloud kan je kleintje zelf regen maken. Of een regenbui laten stoppen. Die luxe gun je ze toch? 🙂

Vermaakt jouw kindje zich ook zo lekker in bad? Hier kan een baddersessie eindeloos duren. Lis verzint allerlei spelletjes in het water, maar vindt het toch het leukst om ergens water in en uit te laten lopen. Bakjes en lege flessen zijn daarvoor prima items, maar badspeelgoed Pluï maakt er echt een fascinerend feest van. Dit schattige regenwolkje heeft al voor veel speelplezier in bad gezorgd.

De leukste regenbui maak je zelf

De gimmick van badspeeltje Pluï Cloud is dat je een regenbui kunt laten beginnen of stoppen. Hadden we die macht maar in real life, haha. Door het wolkje te vullen met water en je vinger op het gaatje op de bovenkant te houden, blijft het droog. Zodra je je vinger weghaalt, gaat het regenen.
De bonus is dat wanneer het badspeeltje onder water gehouden wordt, er kleine belletjes uit de bovenkant komen terwijl het wolkje volloopt met water. Een hit hier hoor!

Zelf viel mijn oog op dit badspeelgoed omdat het zo mooi is. Tsja, het oog van ouders wil nu eenmaal ook wat.
lievelingsmix wolkje plui badderen design speelgoed MINIMIXTAPE

Design badspeelgoed

De prachtige witte regenwolk Pluï Cloud is super badspeelgoed voor je kleintje, een geweldig kraamcadeau en een speeltje waar broertjes en zusjes ook veel aan hebben. Het wolkje neem je mee in bad en net zo makkelijk naar het zwembad (op vakantie).

[bol_product_links block_id=”bol_5921df59420d8_selected-products” products=”9200000025877792,9200000065472658,9200000065472656″ name=”plui regenwolk” sub_id=”plui regenwolk” link_color=”000000″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”E61961″ deliverytime_color=”3EB489″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”600″ cols=”1″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

lievelingsmix wolkje plui flatlay

Hier is Pluï Cloud dus echt een favoriet. Ik kocht het bij een van mijn favoriete webshops, PSikhouvanjou. Welk badspeelgoed is bij jullie een hit?

In dit artikel staan affiliate-links. Als je via een van deze links een bestelling doet, ontvang ik daarvan een klein percentage. Jij shopt gewoon je toffe spul zoals je gewend bent, maar ondertussen help je mij deze site te blijven vullen. Bij deze wil ik je daarom alvast ontzettend bedanken mocht je iets via één van de links kopen.

 

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Speelgoedtips

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top