Connect with us

Badtijd! Spelen met Pluï

Kids design

Badtijd! Spelen met Pluï

Met badspeeltje Pluï Cloud kan je kleintje zelf regen maken. Of een regenbui laten stoppen. Die luxe gun je ze toch? 🙂

Vermaakt jouw kindje zich ook zo lekker in bad? Hier kan een baddersessie eindeloos duren. Lis verzint allerlei spelletjes in het water, maar vindt het toch het leukst om ergens water in en uit te laten lopen. Bakjes en lege flessen zijn daarvoor prima items, maar badspeelgoed Pluï maakt er echt een fascinerend feest van. Dit schattige regenwolkje heeft al voor veel speelplezier in bad gezorgd.

De leukste regenbui maak je zelf

De gimmick van badspeeltje Pluï Cloud is dat je een regenbui kunt laten beginnen of stoppen. Hadden we die macht maar in real life, haha. Door het wolkje te vullen met water en je vinger op het gaatje op de bovenkant te houden, blijft het droog. Zodra je je vinger weghaalt, gaat het regenen.
De bonus is dat wanneer het badspeeltje onder water gehouden wordt, er kleine belletjes uit de bovenkant komen terwijl het wolkje volloopt met water. Een hit hier hoor!

Zelf viel mijn oog op dit badspeelgoed omdat het zo mooi is. Tsja, het oog van ouders wil nu eenmaal ook wat.
lievelingsmix wolkje plui badderen design speelgoed MINIMIXTAPE

Design badspeelgoed

De prachtige witte regenwolk Pluï Cloud is super badspeelgoed voor je kleintje, een geweldig kraamcadeau en een speeltje waar broertjes en zusjes ook veel aan hebben. Het wolkje neem je mee in bad en net zo makkelijk naar het zwembad (op vakantie).

[bol_product_links block_id=”bol_5921df59420d8_selected-products” products=”9200000025877792,9200000065472658,9200000065472656″ name=”plui regenwolk” sub_id=”plui regenwolk” link_color=”000000″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”E61961″ deliverytime_color=”3EB489″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”600″ cols=”1″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

lievelingsmix wolkje plui flatlay

Hier is Pluï Cloud dus echt een favoriet. Ik kocht het bij een van mijn favoriete webshops, PSikhouvanjou. Welk badspeelgoed is bij jullie een hit?

In dit artikel staan affiliate-links. Als je via een van deze links een bestelling doet, ontvang ik daarvan een klein percentage. Jij shopt gewoon je toffe spul zoals je gewend bent, maar ondertussen help je mij deze site te blijven vullen. Bij deze wil ik je daarom alvast ontzettend bedanken mocht je iets via één van de links kopen.

 

34, dromende plannenmaker en rupsjenooitgenoeg vol wanderlust. Zelfstandig ondernemer, peutermama van Lis en wannabe digital nomad. Op minimixtape.nl deel ik een mix van verhalen. Over (locatie onafhankelijk) werken en reizen, als mama. Met Lis vertrokken we al een aantal keer voor een maand naar het buitenland. Ook spot ik tof design voor kids en maak ik regelmatig een gratis printable. Leuk dat je er bent, lees wat je leuk vindt!

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Kids design

POPULAIR

MIJN SHOP

Ga naar webshop

INSTAMIX

  • Countdown! Vakantie logeerpartij of dagje weg op de planning? Laat
  • Mijn twee knappies To the moon and back  Zo
  • Nieuw fotoverslag online! Een bomvolle echt Inmiddels zijn we ruim
  • Sevilla!! Wat hebben we genoten van de stad de tapas
  • Deze kleurplaat maakte ik vorig jaar voor Vaderdag Toen ik
  • Hoii! Ik ben en blog nog hoor! Alleen vergeet ik

FACEBOOK

SHOP VIA DEZE LINKS

> Shop bij BOL.com

> Boek via Booking.com

Op mijn site maak ik soms gebruik van affiliate links. Koop of boek je iets (maakt niet uit wat!) via zo’n link, dan ontvang jij gewoon je toffe spul as usual, maar ondertussen help je mij enorm. Mijn dank is dus groot mocht je iets bestellen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om geen printable te missen

Kinderkleding nieuwe collectie

SHOP ONZE STOCKFOTO’S

Ga naar Etsy shop” data-recalc-dims=

To Top