Connect with us

Red Dot award winning houten speelgoed van Wodibow

Houten speelgoed

Red Dot award winning houten speelgoed van Wodibow

Ben jij ook zo’n fan van houten speelgoed? Dan heb ik mooi spul voor je! En niet zomaar mooi, Wodibow’s speelgoed is award winning mooi.

Het Spaanse merk Wodibow maakt houten speelgoed en dat doen ze zo goed dat ze daarvoor al twee keer onderscheiden zijn met de Red Dot Design Award. Hun speelgoed is een combinatie van natuur en design van de bovenste plank.

Het zijn niet alleen prachtige ontwerpen, alles wordt ook op een duurzame manier gemaakt. Wodibow gebruikt uitsluitend natuurlijke materialen die geen schade kunnen toebrengen aan de planeet, mensen of dieren. Een fijn streven! Je kunt dit dus met een gerust hart kopen voor je kleintje.

Design houten speelgoed

Wat ik zo leuk vind, is dat dit speelgoed tot de verbeelding spreekt. Met de houten blokkenset Chalking bedenkt, ontwerpt en bouwt je kleintje steden, auto’s, bomen, letters, monsters of wat hij dan ook wil.

design houten speelgoed wodibow chalking

De vierseizoenenboom is ook een plaatje. Dit houten speelgoed won een Red Dot Design Award en draagt de naam ‘Cwic’, wat Oud Engels is voor ‘levend’. De boom bestaat uit maar liefst 58 stukjes waarmee je de natuur kunt nabootsen. Laat de blaadjes groeien of vallen, en plaats bijvoorbeeld sneeuw of fruit. Groene vingers zijn niet nodig, de onderdelen klikken met magneten op de boom. De makkelijkste plant die je ooit in huis zult hebben, haha! Het ontwerp is niet voor niets onderscheiden; het is tot in de puntjes doordacht en wordt geleverd in een mooie, stevige houten opbergbak.

De jury van Red Dot over Cwic:

Great diversity with natural materials – Cwic stands out with its imaginative approach in familiarising children with the cycle of life in a playful way.

design houten speelgoed boom wodibow

Een ander award winning ontwerp zijn de Mastodonts: houten dieren die uit zeven stukken bestaan en in elkaar klikken met magneten. Vast erg leuk om mee te spelen, maar ze misstaan ook niet als decoratie in de kinderkamer, zo stylish dat ze zijn!

 

design houten speelgoed dier wodibow
Kende jij dit Spaanse merk al?

In mijn zoektocht naar verkooppunten ontdekte ik dat het houten speelgoed van Wodibow nu in de sale is bij PSikhouvanjou. Die kennis kon ik je natuurlijk niet onthouden :).

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Houten speelgoed

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top