Connect with us

Alternatief voor de tipi: ken je HULKI kartonnen speelhuisjes al?

Kids design

Alternatief voor de tipi: ken je HULKI kartonnen speelhuisjes al?

Kinderen vinden het heerlijk om zich te verstoppen, ergens onder te kruipen of zich in hun eigen plekje terug te trekken met hun fantasie. Dat maakt tipi’s ook zo leuk. Wil je liever (eens) wat anders, dan zijn de kartonnen speelhuisjes van HULKI een gaaf (en eco!) alternatief voor de tipi tent.

HULKI kartonnen speelhuisje TURTLE_GREEN (1)

Eco-vriendelijke speelhuizen

De komst van kids is vaak de inspiratie om iets geweldigs te creëren. En zo is ook HULKI ontstaan. De oprichters bedachten HULKI, omdat ze wilden dat er minder groot plastic speelgoed op stortplaatsen belandde. HULKI’s zijn levendige, supergrote Dutch design speelhuizen, die ook nog eens 100% recyclebaar zijn.

“HULKIs helpen om een ​​kloof te overbruggen tussen stimulerend speelgoed voor kinderen en het welzijn van de planeet.” Mooi he?

En stimulerend, dat moet zo’n HULKI huisje toch zeker zijn. De vormgeving en kleuren spreken voor zich. De speelhuisjes zijn bovendien voorzien van deurtjes en allerlei leuke spiekgaten. Lekker stiekem gluren vanuit een geheime speelplek – geweldig om kind te zijn.

hulki kartonnen speelhuisje WHALE_BLUE (3)

Karton op steroïden

Er zijn drie verschillende designs – een uil, een walvis en een schildpad – die allen verkrijgbaar zijn in twee verschillende kleuren. Het karton geeft ze een design touch; dit speelgoed haal je als ouders graag in huis.

hulki kartonnen speelhuisje OWL_YELLOW (2)

De speelhuisjes zijn zo ontworpen dat ze kinderspel kunnen weerstaan, onder andere door ze te produceren van ultrasterk karton. De totale productie, van printen tot stansen en verpakken, vindt plaats in Nederland.

Kende jij de HULKI kartonnen speelhuisjes al?

x Anniek

PSST ik heb mijn shop flink aangepast. Je vindt er toffe nieuwe (geboorte)posters en kinderkamer decoratie. Ook super als cadeautje, voor de feestdagen bijvoorbeeld!

Wil je zeker weten dat je geen speelgoedtip of gratis printable mist, volg mij dan op Facebook, Instagram of Bloglovin’. Tot gauw!

 

 

 

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

34, dromende plannenmaker en rupsjenooitgenoeg vol wanderlust. Zelfstandig ondernemer, peutermama van Lis en wannabe digital nomad. Op minimixtape.nl deel ik een mix van verhalen. Over (locatie onafhankelijk) werken en reizen, als mama. Met Lis vertrokken we al een aantal keer voor een maand naar het buitenland. Ook spot ik tof design voor kids en maak ik regelmatig een gratis printable. Leuk dat je er bent, lees wat je leuk vindt!

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Kids design

POPULAIR

MIJN SHOP

Ga naar webshop

INSTAMIX

  • Sevilla!! Wat hebben we genoten van de stad de tapas
  • Mijn laatste blog en printable is toepasselijk nu dat we
  • Hoii! Ik ben en blog nog hoor! Alleen vergeet ik
  • Deze kleurplaat maakte ik vorig jaar voor Vaderdag Toen ik
  • Countdown! Vakantie logeerpartij of dagje weg op de planning? Laat
  • Mijn twee knappies To the moon and back  Zo

FACEBOOK

SHOP VIA DEZE LINKS

> Shop bij BOL.com

> Boek via Booking.com

Op mijn site maak ik soms gebruik van affiliate links. Koop of boek je iets (maakt niet uit wat!) via zo’n link, dan ontvang jij gewoon je toffe spul as usual, maar ondertussen help je mij enorm. Mijn dank is dus groot mocht je iets bestellen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om geen printable te missen

Kinderkleding nieuwe collectie

SHOP ONZE STOCKFOTO’S

Ga naar Etsy shop” data-recalc-dims=

To Top