Connect with us

Alternatief voor de tipi: ken je HULKI kartonnen speelhuisjes al?

Speelgoedtips

Alternatief voor de tipi: ken je HULKI kartonnen speelhuisjes al?

Kinderen vinden het heerlijk om zich te verstoppen, ergens onder te kruipen of zich in hun eigen plekje terug te trekken met hun fantasie. Dat maakt tipi’s ook zo leuk. Wil je liever (eens) wat anders, dan zijn de kartonnen speelhuisjes van HULKI een gaaf (en eco!) alternatief voor de tipi tent.

HULKI kartonnen speelhuisje TURTLE_GREEN (1)

Eco-vriendelijke speelhuizen

De komst van kids is vaak de inspiratie om iets geweldigs te creëren. En zo is ook HULKI ontstaan. De oprichters bedachten HULKI, omdat ze wilden dat er minder groot plastic speelgoed op stortplaatsen belandde. HULKI’s zijn levendige, supergrote Dutch design speelhuizen, die ook nog eens 100% recyclebaar zijn.

“HULKIs helpen om een ​​kloof te overbruggen tussen stimulerend speelgoed voor kinderen en het welzijn van de planeet.” Mooi he?

En stimulerend, dat moet zo’n HULKI huisje toch zeker zijn. De vormgeving en kleuren spreken voor zich. De speelhuisjes zijn bovendien voorzien van deurtjes en allerlei leuke spiekgaten. Lekker stiekem gluren vanuit een geheime speelplek – geweldig om kind te zijn.

hulki kartonnen speelhuisje WHALE_BLUE (3)

Karton op steroïden

Er zijn drie verschillende designs – een uil, een walvis en een schildpad – die allen verkrijgbaar zijn in twee verschillende kleuren. Het karton geeft ze een design touch; dit speelgoed haal je als ouders graag in huis.

hulki kartonnen speelhuisje OWL_YELLOW (2)

De speelhuisjes zijn zo ontworpen dat ze kinderspel kunnen weerstaan, onder andere door ze te produceren van ultrasterk karton. De totale productie, van printen tot stansen en verpakken, vindt plaats in Nederland.

Kende jij de HULKI kartonnen speelhuisjes al?

x Anniek

PSST ik heb mijn shop flink aangepast. Je vindt er toffe nieuwe (geboorte)posters en kinderkamer decoratie. Ook super als cadeautje, voor de feestdagen bijvoorbeeld!

Wil je zeker weten dat je geen speelgoedtip of gratis printable mist, volg mij dan op Facebook, Instagram of Bloglovin’. Tot gauw!

 

 

 

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Speelgoedtips

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top