Connect with us

12 zieke kindjes een onbezorgde week geven, help je mee?

Momlife

12 zieke kindjes een onbezorgde week geven, help je mee?

Als reislustige mama van een gezond meisje heb ik de luxe om op pad te gaan en met haar de wereld te ontdekken. Een geweldig gevoel, een van de mooiste dingen aan het moederschap. Dat gun ik elke moeder, elk gezin. Helaas is reizen of een gezond kindje niet voor iedereen even vanzelfsprekend. En ik denk dat ieder moederhart krimpt bij de gedachte aan kindjes die ernstig ziek zijn – het mijne wel in ieder geval.

Daarom raakte de campagne van stichting Villa Pardoes me. Graag probeer ik met dit blog bij te dragen aan een stukje happiness voor diegenen die dat zo hard kunnen gebruiken. Lees je even verder?

Villa Pardoes: vakantie voor ernstig zieke kinderen 

Villa Pardoes is een vakantieverblijf speciaal voor ernstig zieke, mogelijk zelfs levensbedreigend zieke kinderen tussen 4 en 12 jaar. De stichting biedt gezinnen die midden in gezondheidsperikelen, toestanden en ziekenhuisbezoeken zitten een vakantie aan in een van de 12 ruime vakantiewoningen.

Gratis!

Puur om de kinderen weer even kind te kunnen laten zijn. Om ze een onbezorgde week te kunnen geven, even een keer niet aan hun ziekte te laten denken. 

Onbezorgd de wereld verkennen. Zo wil elke ouder zijn of haar kind toch zien? Help mee om 12 zieke kindjes ook even zo onbezorgd te laten zijn!

Campagne Digitaal Tikkertje

Deze week wordt Villa Pardoes 18 jaar. Dat vieren ze met een grote campagne: digitaal tikkertje. Met dit event hopen ze genoeg geld in te zamelen om 12 gezinnen op vakantie te kunnen sturen in Villa Pardoes. Hiervoor moeten er minimaal 12.000 mensen meedoen. Met dit blog verspreid ik graag de boodschap om zoveel mogelijk bekendheid te geven aan deze campagne. Help je mee?

Doe mee voor het goede doel

In samenwerking met Tikkie (de betaalverzoekjes app) organiseert Villa Pardoes het grootste Digitale Tikkertje voor het goede doel. 

 Je kent het spelletje wel van vroeger: ‘Tikkie, jij bent ‘m!’ Als je wordt ‘getikt’ krijg je dus een Tikkie toegestuurd. Daarna ben je zelf de tikker en mag jij de volgende tikken – lees: een Tikkie sturen. Deze persoon is op zijn of haar beurt de tikker, doneert 2 euro en stuurt de Tikkie door, enzovoort.

Tikkie, jij bent hem!

Jij kunt meehelpen, deel dit bericht bijvoorbeeld via Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat, Youtube, LinkedIn, e-mail; wat je dan ook gebruikt. Laten we ervoor zorgen dat de campagne zo veel mogelijk aandacht krijgt.

Natuurlijk zou het ook super zijn als je meedoet en 2 euro doneert. Via deze link kun je een Tikkie aan Villa Pardoes geven. Ik doe mee aan deze campagne en doneer! Wie tik jij?

x Anniek

PS wil je geen blogs of printables van mij missen, volg mij dan op Facebook of Instagram.

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

34, dromende plannenmaker en rupsjenooitgenoeg vol wanderlust. Zelfstandig ondernemer, peutermama van Lis en wannabe digital nomad. Op minimixtape.nl deel ik een mix van verhalen. Over (locatie onafhankelijk) werken en reizen, als mama. Met Lis vertrokken we al een aantal keer voor een maand naar het buitenland. Ook spot ik tof design voor kids en maak ik regelmatig een gratis printable. Leuk dat je er bent, lees wat je leuk vindt!

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Momlife

INSTAMIX

 • Candy store Maar even serieus wie vindt boekwinkels ook
 • Verrast Ik was niet echt van de vakantieparken maar
 • Kermisklantje Mama waarom gaat de zon onder? En waar
 • Not so white De witte wanden van Lis kamer
 • Printable nog maar een week of twee en dan
 • Superei 4 jaar geleden waren jouw armpjes om mijn

FACEBOOK

GRATIS SINTERKLAAS AFTELKALENDER

POPULAIR

DEZE LEZEN WIJ NU

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om geen printable te missenTo Top