Connect with us

Snuggle up met de dekentjes van Zoet by Quint

Kids design

Snuggle up met de dekentjes van Zoet by Quint

Als ik ergens een zwak voor had toen ik net bevallen was, waren het wel dekentjes. Lis bleek een kleine baby dus het credo was warm houden, warm houden, warm houden. Als ze geen energie nodig zou hebben om warm te blijven kon ze sneller groeien. Ze lag daarom standaard tussen twee kruiken onder een dekentje, of tegen ons aan onder een dekentje. In mijn kraamweek breidde mijn collectie dus uit met fijne, zachte exemplaren. Waren de dekentjes van Zoet by Quint er toen geweest, dan had ik die zeker besteld. Kijk even mee naar de collectie!

Via het blog van interieurblogger Lisanne van de Klift kwam ik de dekentjes van Zoet by Quint tegen. Ik viel gelijk voor de leuke kleuren en prints. Ik vind de ontwerpen erg origineel; ze zijn sprekend en kleurrijk, maar niet té. En het is ook niet zo dat ze bij één specifieke (interieur)stijl passen, dit zijn echt allemansvrienden!

dekentje kinderkamer babykamer appel peer

Iene miene mutte

Ik heb geprobeerd een favoriet uit te zoeken, maar ik kom er niet uit. Het exemplaar met de hondjes-print heeft echt geweldige kleuren. Het dekentje met de appel en peer er op vind ik superlief, net als het gestippelde exemplaar met de tekst ‘my little love’. En dan heb je nog de vosjes-print, een ontwerp met flamingo’s en nog 5 verschillende designs!

babydeken wiegdeken babykamer kinderkamer

Dekentjes for life

De prachtige foto’s die in dit blog staan, zijn door Lisanne gemaakt. Zij laat zien dat je dekentjes eigenlijk overal in huis wel kunt gebruiken. En dat herken ik wel.

Nu Lis groter is hebben wij de wiegdekentjes niet echt meer nodig in bed. Twee worden er nog gebruikt als knuffeldekens om mee te slapen. Maar ik gebruik sommige ook in de auto of de wandelwagen, als het fris is leg ik er een over Lis heen. En ze zijn ook leuk om mee te spelen.

dekentje stippen wiegdeken babydeken sebra ledikant

Dekentjes heb je dus nooit genoeg. En in deze donkere januari-maand al helemaal niet!

De collectie van Zoet by Quint kun je bekijken en bestellen via de Facebookpagina.

Photo credits Lisanne van de Klift.

x Anniek

 

Continue Reading
Advertisement

33, dromende plannenmaker, reiziger en rupsjenooitgenoeg. Werkt als zelfstandig ondernemer. Trots en verwonderd om mama te zijn van Lis (2). En nog volop aan het ontdekken hóe mama te zijn. Op minimixtape.nl deel ik een mix van toffe printables en design voor kids, voor papa's en mama's die net als ik niet van lelijke dingen houden. Ook schrijf ik over ondernemen en reizen als mama. Tune in, baby!

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Kids design

POPULAIR

TOFFE GEPERSONALISEERDE POSTERS IN MIJN SHOP

Ga naar webshop

INSTAMIX

No images found!
Try some other hashtag or username

FACEBOOK

LIEVELINGS WEBSHOPS

Shop bij BOL.com

Op mijn site maak ik soms gebruik van affiliate links. Shop je iets (maakt niet uit wat!) via deze links, dan ontvang jij gewoon je toffe spul as usual, maar ondertussen help je mij enorm. Mijn dank is groot mocht je iets bestellen!

Advertisement

GRATIS WEEKPLANNER

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om geen printable te missen

To Top