Connect with us

Uniek nieuw voel-je-thuis-hotel op loopafstand van de Efteling

Reizen

Uniek nieuw voel-je-thuis-hotel op loopafstand van de Efteling

Denk je aan Kaatsheuvel, dan denk je aan de Efteling. Maar Kaatsheuvel krijgt er een nieuwe ‘attractie’ bij: een compleet nieuw en duurzaam hotelconcept waar je je 100% thuis zult voelen. En er is zoveel te doen, dat je de Efteling bijna zou vergeten. Een aanrader voor wie deze zomer een bezoekje aan Kaatsheuvel op de planning heeft. Lees even mee, want dit is geen gewoon hotel.

Themaparkbezoek & overnachten

Voor mij is Kaatsheuvel een minuut of 20 met de auto, maar dat geldt natuurlijk niet voor iedereen. ‘Eventjes naar de Efteling’ zit er niet in als je er drie uur voor heen en weer moet rijden. Dan is een overnachting erbij een idee; het pretparkbezoek wordt een mini-vakantie. In juni dit jaar opent het gloednieuwe GuestHouse Hotel Kaatsheuvel, met als motto: “Je blijft misschien niet lang, maar je blijft het je wel lang herinneren”. En daar hebben ze alles aan gedaan.

Niet inchecken maar op de bank ploffen

Het GuestHouse Hotel wil dat je je thuis voelt. 100%. Inchecken doe je dus online, zodat je bij aankomst gewoon op de bank kunt ploffen in de huiskamer. Huiskamer inderdaad, geen receptie. Je moet je immers thuis kunnen voelen. Dus denk aan een sfeervolle ruimte met een gezellig muziekje, speelplekken voor kinderen en rustige plekken om de krant te lezen. Je kunt trouwens ook een keer gratis koffie of thee pakken.

6 persoons bedden!

De kamers zijn niet de standaard hotelkamers, maar goedgestylde huiselijke ruimtes. Sommige hebben zelfs banken, je hebt de beschikking over een koelkastje en wat dacht je van 6-persoons bedden?!

Maar het wordt nog beter.

Want wat een thuis écht een thuis maakt, is de keuken. Waar je gewoon binnen kunt lopen en iets kunt pakken. Heb je dat ooit in een hotel meegemaakt?

GuestHouse Hotel heeft haar Kitchen als kloppend hart van het hotel ingericht en hier mag je dus gewoon aanschuiven, meekijken in de pan en een hapje proeven. Alle gerechten worden met verse ingrediënten van de dag bereidt, de kaart wisselt dus dagelijks.

Overnachten met een baby, peuter of kleuter

Overnachten in GuestHouse Hotel is misschien nog wel het leukst met kinderen. Want echt aan alles is gedacht! Een babyfoonservice, een kinderbadje met badeend en zelfs GuestHouse regenlaarsjes.

Binnen is er een kleine speelruimte in de Living. Maar de grote tuin op het dak is helemaal sensationeel. Lekker uit de wind kunnen de kinderen hier fantastisch spelen. Er is een houten hut met glijbaan, zandbak, schommels en een heus ontdekpad.

Tot drie jaar slapen de kinderen gratis (en hebben ze gratis toegang tot de Efteling).

Overnachten met een schoolkind

Voor alle leeftijden is er iets te doen. Het ontdekpad met hangplekken in de daktuin zal voor kleine onderzoekers genoeg uitdaging bieden. Ook kun je er een potje tafelvoetbal, airhockey, poolbiljart of tafeltennis spelen.
Iedere avond om 19.00 uur kunnen kinderen zich verzamelen in de lobby of bij mooi weer in de tuin voor bedtime stories. Er wordt dan een verhaaltje voor het slapengaan voorgelezen.

Heeft je kind even een momentje rust nodig? De kamers zijn uitgerust met interactieve tv en… Netflix.

Andere toffe features van het GuestHouse Hotel:

 • Gratis wifi
 • Op loopafstand van de Efteling
 • Parkeren bij het hotel, dus geen parkeerkosten voor het pretpark
 • Hotel to the Rescue shop. Tandenborstels, gel, poncho’s of paraplu’s, alles is er te regelen. Zelfs een back-up telefoon of opladers.
 • Rain proof service met paraplu’s, poncho’s en regenlaarsjes
 • Snooze Package zodat je pas om 13.00 hoeft uit te checken
 • Kleine indoor fitnessruimte en hardlooproutes in de buurt

Overnachten in Kaatsheuvel lijkt mij hier echt een belevenis. De prachtige kamers, die geweldige tuin en het keukenconcept klinken echt alsof je helemaal niet meer naar de Efteling hoeft.

GuestHouse Hotel opent in juni, prima te combineren met de Efteling-kortingsactie van de Albert Heijn.

Zou jij hier willen slapen?

De hele maand april ontvang je 15% korting op je verblijf in juni, juli, augustus en september! Reserveer met de actiecode HOTSUMMER2018 en je korting wordt direct verrekend.

x Anniek

Wil je zeker weten dat je geen printable of blog mist, volg mij dan op Facebook, Instagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Tot gauw!

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

2 Comments

2 Comments

 1. Nicole Orriëns

  10 april 2018 at 11:16

  Voor ons is het inderdaad een flink eind rijden, dus dan zou zo’n hotel heel handig zijn. Het ziet er prachtig uit.

 2. Frederique

  11 april 2018 at 12:31

  Het klinkt heel erg fijn! Ik wil al een hele tijd met mijn jongste naar de Efteling maar het is ver en accommodatie is duur dus het komt er steeds niet van maar ik zal hier zeker aan denken binnenkort dan!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Reizen

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top