Connect with us

Stapelen als een pro met dit houten balanceerspel

Houten speelgoed

Stapelen als een pro met dit houten balanceerspel

Is jouw kleintje na de stapeltoren toe aan meer uitdaging? Dit houten stapelspeelgoed ziet er mooi uit, is vast goed voor uren speelplezier én nog verantwoord ook.

Speelde jij vroeger ook met de toren van Pisa? Het bestaat nog steeds. ‘Een razend spannend actiespel waar je nooit genoeg van krijgt!’ lees ik in de omschrijving. Voor wie het niet kent klinkt dit nu als een enorm heftig spel, haha. Maar het idee is dat je poppetjes zo op een wiebelende toren plaatst, dat deze niet omvalt.

Educatief speelgoed

Of wij er ‘nooit genoeg van kregen’ weet ik niet, maar het stapelen op een wiebelend object was zeker spannend. Bovendien lees ik dat door kinderen door het spelen van balanceerspellen spelenderwijs leren om hun lichaamsbewustzijn, evenwichtsgevoel en concentratievermogen te ontwikkelen.

houten balanceerspel

Raketten stapelen

Top speelgoed dus, zo’n balanceerspel. En de houten versies van Wood & Yarn Toys zijn nog mooi ook. Move over, toren van Pisa. Stapelen met raketten en planeten!

De makers achter Wood & Yarn Toys zijn Andrew en Lydia uit Oekraïne, ouders van een 7-jarige dochter. Ze maken natuurlijk, milieuvriendelijk speelgoed van alleen de beste natuurlijke materialen. Het speelgoed is ontworpen om zowel leuk als educatief te zijn en alles wordt met de hand gemaakt.

Je shopt de houten balanceerspellen van Wood & Yarn Toys via Etsy.

x Anniek

PS nog maar enkele dagen om mee te doen aan de winactie voor de houten dierenpuzzel van CRE8!

Wil je zeker weten dat je geen printable of blog mist, volg mij dan op Facebook, Instagram, Bloglovin’ of schrijf je in voor de nieuwbrief. Tot gauw!

BewarenBewaren

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Houten speelgoed

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top