Connect with us

Glijbaan en baby gym: populair (baby)speelgoed in een design jasje

Speelgoedtips

Glijbaan en baby gym: populair (baby)speelgoed in een design jasje

Wat de glijbaan is voor een peuter, is een baby gym voor baby’s: speelgoed met een waanzinnige aantrekkingskracht. Waar ze bovendien ook nog eens veel van leren. Fantastische speeltjes dus, maar beide ook best aanwezig in je interieur. Monique van Bo and the baboon besloot dit populaire (baby)speelgoed eens flink te restylen: meet de glijbaan en baby gym in een design jasje.

Makeover voor glijbaan en baby gym

Monique is mama van Bo én ontwerper. Met een voorliefde voor mooie dingen is haar filosofie over speelgoed dan ook dat het onderdeel moet uitmaken van je interieur, in plaats van het te verpesten. Zo’n insteek kan ik goed waarderen. Net als haar keuze voor hout: “Hout is een natuurlijk materiaal wat ervoor zorgt dat speelgoed naast leuk ook mooi, veilig en verantwoord is!”

babytrapeze design houten speelgoed

Design houten baby gym

Het idee voor een stijlvolle houten baby gym ontstond toen de moeder van Monique haar babytrapeze van vroeger van zolder haalde. Ze zag hoe enthousiast haar zoontje ermee speelde en besloot het speelgoed een update te geven.

Lekker apenkooien!

Het resultaat mag er wezen: deze baby gym wil je in huis! Niet alleen je kleintje, ook zelf word je toch helemaal blij van de looks van dit speelgoed? De verschillende speeltjes en het belletje zijn een interessante ontdekking voor je baby; de fijne kleurtjes (6 verschillende), het cleane ontwerp en het mooie hout passen in ieder interieur.

babygym houten speelgoed design

Design glijbaan in je interieur

En dan is er de glijbaan. Als er iets is wat kindjes vanaf een maand of 18 aantrekt is het wel de speeltuin, en met name de glijbaan. Lekker klauteren en glijden is ultiem plezier. Andere dingen er vanaf laten glijden – blaadjes, speelgoed, water – trouwens ook.

Het stoere design van de glijbaan van Bo and the baboon heeft ook aantrekkingskracht op interieurliefhebbers. Leuk detail zijn de gaten aan de zijkant, waar je kindje kan ontdekken wat er wel en niet doorheen past. De houten glijbaan is er in naturel, maar ook in stoer zwart en nog drie andere kleuren.

design houten glijbaan

Bo and the baboon WINACTIE

Alle verdere (product)details lees je op de website van Bo and the baboon. Je download er ook een e-book met toffe tips voor het inrichten van de babykamer.

En ik heb goed nieuws! Wil jij ook graag zo’n toffe Dutch design glijbaan of baby gym voor je kleintje? Je maakt nu kans op €15 euro shoptegoed, te besteden in de webshop van Bo and the baboon, én een toffe limited edition longsleeve (mt 62).

winactie bo and the baboon longsleeve monochrome kids

Zo doe je mee:

  1. Volg Bo and the baboon en Minimixtape op Instagram
  2. Laat in een reactie op het bericht over de winactie op Instagram weten welke kleur babytrapeze je het mooist vindt (zwart, wit, roze, mint, taupe of zwart/wit)

That’s all! Niet verplicht, maar voor een extra winkans:

  • Tag vrienden die ook van deze winactie moeten weten!

Je kunt meedoen tot en met maandag 18 december. Dinsdag 19 december maak ik de winnaar bekend. Succes!!

Update: winnaar!

Inmiddels heb ik een winnaar geloot (zie Insta Stories) en dat is: @insta_elisio2017!
Gefeliciteerd! Neem je even contact op via DM of mail hallo@minimixtape.nl.
Bij geen reactie na 48 uur zal ik een nieuwe winnaar loten.

x Anniek

Wil je zeker weten dat je geen printable of blog mist, volg mij dan op Facebook, Instagram, Bloglovin’ of schrijf je in voor de nieuwbrief. Tot gauw!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

1 Comment

1 Comment

  1. Johnc999

    15 december 2017 at 21:50

    very nice submit, i definitely love this website, keep on it kgddeefkcbkb

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Speelgoedtips

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top