Connect with us

MUtable: spelen aan een design kindertafel met unieke opties

Kinderkamer

MUtable: spelen aan een design kindertafel met unieke opties

‘Praktisch’ is natuurlijk een fijn criterium wanneer het om kindermeubels gaat, maar hey, het oog wil ook wat. Mijn oog viel op het design van de MUtable. Hier word je kind – maar jij ook – blij van!

Design kindertafel en stoeltjes

Kinderspullen nemen gestaag een steeds groter deel van je interieur over. Als het er dan goed uit ziet, is dat niet zo’n probleem. En dat geldt zeker voor het Kickstarter project MUtable. Design, eigenwijs en ook nog eens praktisch – take that, nuchter Hollands stemmetje in je achterhoofd.

[MU]Table kids design met spelende kinderen

Aan MUtable!

De ontwerpers van de MUtable hebben echt goed nagedacht. Dit is meer dan gewoon een kindertafeltje. Dit is een multifunctionele speelplek die hand in hand gaat met organiseren van speelgoed. Spelen en opruimen, dat klinkt elke ouder toch als muziek in de oren?!

Hoe zit dat dan? MUtable wordt geleverd met een aantal verschillende stapelbare covers zoals een blackboard, een magneetbord of een ondergrond voor Duplo of Lego stenen. In de toekomst komen daar nog nieuwe covers bij. In het midden van het tafeltje zit een gat met daaronder een zak. Willen de kids ineens een ander spel spelen, dan schuiven ze het speelgoed zo de tas in, leggen een andere cover op de tafel, nieuwe zak eronder en spelen maar weer!

Don’t sacrifice style for toys

Zoals je van Italianen kunt verwachten, hebben ze de MUtable uitgebracht in de meest stijlvolle kleuren, waaronder wit, grijs en mint. Natuurlijk zijn er ook bijpassende stoelen.

Multifunctionele speelplek [MU]Table kids design interieur
[MU]Table kids design speelhoek

Italiaans design kindertafel en kinderstoel [MU]Table

De design kindertafel en kinderstoelen zijn geschikt voor kids tot een jaar of acht. Je kunt er dus jaren plezier van hebben.

Wat vind jij van dit design, komt MUtable bij jou in je interieur?

x Anniek

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Kinderkamer

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top