Connect with us

Eerste testrit in onze eigen camper (happy family alert!)

Reizen

Eerste testrit in onze eigen camper (happy family alert!)

Vorige week werd onze bestelbus-soon-to-be-camper APK gekeurd. Na maanden stilstand op eigen terrein mag-ie nu eindelijk weer de weg op. Dus toen het afgelopen weekend zulk lekker weer was, konden we het ook echt niet laten. Wij maakten een testrit!

Maandenlange schorsing

We hadden natuurlijk al wel eens gereden in de bus, maar niet echt veel met z’n drietjes. Voornamelijk omdat we de bus gelijk na aankoop hebben laten schorsen. Dat betekent dat deze uit de verzekering is en dus officieel niet meer de weg op mag.

Je kunt je dus voorstellen dat we stonden te trappelen ermee op pad te gaan. Helaas konden we er nog niet slapen, want het bed voor Lis is nog niet klaar. Maar een middagje op pad was ook geweldig.

Drie happy campers!

Dus reden we naar de rivier, voor een picknick. Gezellig met z’n drietjes op een rij, echt zo leuk! Lis vond het fantastisch, en ook dat we stopten bij ‘het strand’.

testrit in zelfgebouwde camper

Drie blije eitjes op een rij :D.

testrit camper zelfbouw

Zo geniaal: bus, strand, water.

testrit met zelfgebouwde camper

Dit is ‘m dan hoor, onze bijna-camper! Check ook dat te gekke zwaailicht op het dak, lachen he!

testrit camper aan de rivier

testrit camperlife zelfgebouwde camper

Heerlijk, camper dichtbij om spulletjes te pakken en ondertussen lekker spelen.

Er volgen vast nog wel meer foto’s, ook van de binnenkant. Ben je echt benieuwd, volg ons dan op Instagram @all_aboard_3, daar komen wat meer plaatjes voorbij :).

x Anniek

Wil je zeker weten dat je geen printable, kids design of speelgoedtip mist, volg mij dan op Facebook, Instagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Reizen

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top