minimixtape

Printable doosje om een Moederdag-cadeautje in te stoppen

Je had het misschien al gezien op de foto’s van vorige week: ik maakte nog een derde printable voor Moederdag. Naast de kaart en het ‘vaasje‘ die ik afgelopen vrijdag al deelde, ontwierp ik een Moederdag-variant van het leuke Paasdoosje. Een perfecte printable om wat lekkers voor moeder in te stoppen.

Makkelijke diy voor Moederdag

Hint je man en/of kids dus maar, of zet de printer aan voor je (schoon)moeder. Dit printable doosje is gemakkelijk te maken en een stukje chocolade of iets anders lekkers wordt zo direct een mooi cadeautje!

Zo maak je dit doosje voor Moederdag

Wat heb je nodig om dit Moederdag-cadeautje te maken:
– Printer
– Schaar
– Lijm
– Iets lekkers – of ander leuks om in het doosje te stoppen 🙂

Meer niet!

Download het document (de download staat onderaan de pagina) en print het uit, even knippen en plakken, en het doosje is klaar om te vullen.

Print ook direct even de Moederdag-kaart en het ‘vaasje‘!

Originele cadeautip

Wil je een Moederdag cadeautje geven, dan heb ik een leuke tip voor je. In mijn blog met de andere printables voor Moededag schreef ik al over de #lovedbyme kettingen van Cre8, die gemaakt worden op basis van je eigen tekening. Laat je kind een hartje tekenen en Cre8 snijdt dit uit. Zo origineel!

Download Moederdag printable

De printable waarmee je het cadeaudoosje kunt maken is een gratis download. Klik op de link om het bestand te downloaden, print het uit en plak het doosje in elkaar. Het is heel gemakkelijk!

Moederdag printable doosje

Ik hoop dat je dit een leuke printable vindt en zou het enorm waarderen als je dit bericht deelt!

x Anniek

In dit artikel staat een affiliate-link. Als je via deze link een bestelling doet, ontvang ik daarvan een klein percentage. Jij shopt gewoon je toffe spul zoals je gewend bent, maar ondertussen help je mij enorm. Bij deze wil ik je daarom alvast ontzettend bedanken mocht je iets via één van de links kopen.

Mobiele versie afsluiten