minimixtape

Zomerbloghop 2018 + win Nijntje corduroy knuffel

nijntje corduroy roze knuffel

Het begint: de zomerbloghop 2018! Omdat het zomer/vakantie is, omdat het leuk is, omdat we jullie als lezers zo ontzettend waarderen. Samen met een aantal andere mamabloggers hebben we een te gekke bloghop met gave winacties georganiseerd. Lees gauw hoe het werkt en wat je kunt winnen.

Wat is een bloghop?

Bij een bloghop linken bloggers naar elkaar door, zodat je als het ware van blog naar blog kunt hoppen. Zo ontdek je ineens weer nieuwe websites en toffe artikelen. Dat alleen al is natuurlijk leuk, maar nog leuker is dat we allemaal een zomerse winactie voor je in petto hebben.
Als je een vaste lezer van mijn blog bent, is dit voor jou het begin van deze zomerbloghop.

In dit artikel deel ik een stukje over mij en mijn blog en vervolgens vertel ik je wat je bij mij kunt winnen. Daarna kun je door naar de volgende blog, waar je weer aan een winactie mee kunt doen. Zo hop je van blog naar blog en kom je uiteindelijk weer uit bij mij. Er zijn nog 10 andere bloggers die meedoen aan deze zomerbloghop dus er zijn vast prijzen bij die je graag wilt winnen. Genoeg te ontdekken dus!

Even voorstellen

Aan de nieuwe bezoekers stel ik me graag even voor. Mijn naam is Anniek (34), ik ben moeder van Lis (2) en echtgenote van mijn vroegere buurjongen :).

We wonen in een gewoon rijtjeshuis in een niet al te spannende stad. Mijn man en ik zijn beide zelfstandig ondernemer – en dat geeft ons veel vrijheid. Het inspireerde ons om werken te combineren met reizen. Als een soort ‘digital nomads-maar-met-kind’. Onze reiservaringen deel ik hier, op minimixtape.nl.

Mijn blog begon echter als platform om ontwerpen te delen. Ik maak bijna wekelijks een printable die je hier gratis kunt downloaden. Daarnaast schrijf ik graag over kids design: bijzonder speelgoed of meubels voor de kinderkamer.

Populaire blogs die jij misschien ook leuk vindt:

Mijn zomerbloghop winactie: een Nijntje corduroy knuffel

Goed dan, je bent nu natuurlijk nieuwsgierig wat je kunt winnen.

Vorige week schreef ik een artikel over de Nijntje knuffel in hip corduroy en 7 fantastische kleuren. Een musthave, zowel voor kindjes als stijlvolle mama’s. De ribstof Nijn shop je bij webshop Things We Love (sowieso een kijkje waard door de bijzondere collectie voor kids en moeders).

En ik heb echt gaaf nieuws: in samenwerking met Things We Love mag ik zo’n lieve knuffelbare ribstof Nijn in een kleur naar keuze weggeven!

Ik ben ontzettend trots op deze winactie, want wie wil er nu niet zo’n lief snoetje winnen om mee te knuffelen?

Je wilt dus meedoen! Dat kan zo:

Hop hop hop: door naar de andere blogs

Waar kom je vandaan en waar ga je naartoe? Als je geen vaste lezer van minimixtape.nl bent kom je waarschijnlijk via nannyjenny.nl op mijn blog. Mama-to-be Jenny houdt een Instagram-account, YouTube-kanaal en blog bij over haar ervaringen als bijna-mama en nanny. Inclusief fijne DIY’s, zoals de te lieve unicorn van vilt. Ik kijk uit naar de artikelen over haar werk als nanny, want inspiratie over opvoeding is nooit mis. Ensmeuïgeverhalen ook niet. Bedankt voor het doorsturen Jenny!

Wil je na het meedoen aan de Nijntje winactie lekker doorhoppen, dan stuur ik je verder naar Fleur van mamasliefste.nl. Ze schrijft over haar leven met 2 dochters en deelt allerlei kindvriendelijke uitjes, tips en reviews. Ook maakt ze elke week een super handig overzicht van de leukste winacties in bloggerland. Genoeg te lezen dus, en ook Fleur heeft een te gekke winactie voor je klaar staan tijdens deze zomerbloghop. Neem dus vooral een kijkje wat je bij haar kunt winnen. Ga hier naar mamasliefste.nl.

Je kunt aan de Nijntje corduroy knuffel winactie meedoen tot en met 30 juli a.s. Dinsdag 31 juli loot ik een winnaar. Zorg dat je alle stappen hebt gehad, alleen dan maak je kans.

Veel leesplezier tijdens deze zomerbloghop en hopelijk win je iets moois! Succes!

UPDATE
Ik heb een winnaar geloot via Naamloten.nl en ik kan Anne feliciteren! Ik heb inmiddels contact met haar opgenomen mbt het toesturen van de Nijntje knuffel. Dankjewel allemaal voor het meedoen <3.

x Anniek

Wil je zeker weten dat je geen printable of blog mist, volg mij dan op Facebook, Instagram of schrijf je in voor de nieuwbrief.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Mobiele versie afsluiten