minimixtape

4x printable menukaarten voor kerst + recepten voor het kerstdiner

Het is een aantal dagen voor kerst: hoe druk ben jij met het kerstdiner? Ik kom er dit jaar best gemakkelijk vanaf en hoef slechts voor 1 bijgerecht te zorgen. Tijd genoeg dus (…) om aandacht aan iets anders te besteden, waardoor jij jouw kersttafel moeiteloos extra spectaculair maakt: printable menukaarten voor het kerstdiner.

Kerst(diner) printable nummer twee:

Een tijd geleden vroeg ik via Instagram welke kerst printables jullie graag zouden zien. De kleurplaat/placemat voor tijdens het kerstdiner was daar één van, maar ook kreeg ik de vraag of ik een printable menukaart kon maken. Een top idee, want dat maakt de tafel nog iets chiquer en is ook zeker voor je kids extra beleving.

Ik maakte verschillende designs, eigenlijk omdat ik zoveel ideeën had en gewoon niet kon kiezen welke ik nu zelf het leukst vond, haha.

Wat zet je op de printable menukaart?

Voor het maken van de foto’s zocht ik recepten voor het kerstdiner. Zelf ben ik allesbehalve een foodie en ik houd me buiten het noodzakelijke dagelijkse avondmaal ook weinig bezig met koken. Gelukkig zijn er leuke bloggers die hier wél over schrijven.

Zo gebruikte ik voor deze menukaarten het budget kerstmenu van Kim (De Genietende Foodie).

Leuk met Kids zette een aantal toffe kindvriendelijke recepten op een rij.

Voor de foto’s gebruikte ik monochrome kinderservies van onder andere Oh my Goody en Minimixi.

De printable menukaarten maken is een eitje

Je bent al druk genoeg deze dagen, maar deze menukaarten zijn een super eenvoudige diy. En het voegt wel iets toe aan de kersttafel, niet?
Downloaden, printen, even knippen of snijden (er staan twee kaartjes op een pagina) en dat is het! Je kunt de gerechten er met de hand op schrijven of de opsomming even in Word typen, printen en er op plakken.

Download de kerst menukaarten

Hierbij de downloads voor de verschillende printable menukaarten voor Kerst:

DOWNLOAD kerstdiner menukaart kerstbal

DOWNLOAD kerstdiner menukaart most wonderful meal

DOWNLOAD kerstdiner menukaart takjes

DOWNLOAD kerstdiner menukaart kerst minimal

Ik hoop dat je iets aan deze printable menukaarten voor het kerstdiner hebt. Maak vooral een foto van je kersttafel en deel die, vind ik erg leuk om te zien (en jouw harde werk mag je ook best even showen, niet?).

Meer Kerst? Hier vind je de placemat en op deze pagina download je een sjabloon om super makkelijk een kerstraamtekening met krijtstift te maken.

Last but not least wil ik bedanken voor het lezen van mijn blog en je hele fijne kerstdagen wensen!

x Anniek

Wil je zeker weten dat je geen printable of blog mist, volg mij dan op Facebook, Instagram, of schrijf je in voor de nieuwbrief. Tot gauw!

BewarenBewaren

Mobiele versie afsluiten