minimixtape

Even nagenieten: fotoblog van onze wintersport met een dreumes

wintersport met dreumes in de sneeuw

Lis is pas net twee jaar, maar ging laatst al voor de derde keer mee op wintersport. Ik had er van tevoren veel zin in. Want wat zou het anders zijn als vorig jaar en de eerste keer wintersport. Voor het eerst gingen we naar de sneeuw met een dreumes!

De dertigste keer

Op de terugweg in de auto realiseerde ik me dat het voor mij de dertigste keer was geweest dat ik op wintersport ging. Dertig keer ging ik al naar de sneeuw en stond ik op ski’s of een snowboard. (Zo’n moment dat je je realiseert hoe oud je inmiddels dus bent geworden…)

Ik kan dus wel stellen dat ik graag op wintersport ga. Mijn lief ook, maar hoe zou Lis het vinden? Als baby van drie maanden had ze weinig te vertellen, als eenjarige was zo’n reis natuurlijk ook vooral leuk voor onszelf. Nu zouden we merken hoe leuk wintersport voor een dreumes is.

Sneeuw

Vorig jaar viel er hier sneeuw en kregen we een sneak peek van hoe ons meisje zou reageren op sneeuw. Het was geweldig. Ze schaterde het uit en was bijna niet naar binnen te krijgen. Sneeuwkonijnen bouwen, een sneeuwballengevecht en op de slee; ze vond het allemaal fantastisch.

En zo was het afgelopen week ook in de Franse Alpen. Ons meisje heeft ontzettend hard genoten. En wij dus ook.

Fotoverslag van onze wintersport

Lekker spelen in de auto. Lis deed het super en is de hele reis naar de Alpen (!!) ontzettend gezellig geweest. Heen én terug. Ik heb geen iPad of telefoon hoeven in ze zetten, haar niet om hoeven kopen met snoepjes en we hebben geen huilbuien op de achterbank gehad. Top!

HEEL VEEL sneeuw

Zonnebrillenweer! Lekker crepes eten op het terras in de zon.

Zie je die sneeuw op het dak liggen?!

Bij papa op het snowboard :).

Uitzicht vanuit ons appartement. Daar krijg ik nooit genoeg van.

Er lag al veel sneeuw, maar tijdens onze week wintersport viel er ook nog zo’n halve meter bij. Wauw!

En op Instagram plaatste ik al een lieve foto van papa met Lis, al bloemetjes plukkend langs de Route du Soleil.

Ik vind het zelf zo leuk om deze foto’s terug te zien. Deze keer wintersport vond ik heel speciaal, de eerste keer met Lis als meer mens(je) dan ze tot nu toe was. We kijken terug op een heerlijke week die ik niet ga vergeten.

Eerder schreef ik al een blog met tips over wintersport met een baby. Zou je het leuk vinden als ik tips schreef voor de (auto)reis met een tweejarige? Laat het me weten in de comments, of via Facebook of Instagram!

x Anniek

Wil je zeker weten dat je geen printable of blog mist, volg mij dan op Facebook, Instagram, of schrijf je in voor de nieuwbrief. Tot gauw!

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Mobiele versie afsluiten