minimixtape

Windriedaagse #1: Kinderkleding shoptegoed voor een (kerst)outfit

kinderkleding rok beebielove

Windriedaagse! Als je me een klein beetje gevolgd hebt op Facebook of Instagram weet je al waarom. Dochterlief werd drie jaar! Dat betekent dus groot feest. Wij hebben dat natuurlijk met haar gevierd, maar ik vier het ook graag met jullie, fijne lezers. Omdat het zo ontzettend leuk is dat je mijn blog leest! Stiekem is het dus ook een klein bedankje.

De windriedaagse trap ik af met een geweldige prijs. Lees maar eens verder.

Kinderkleding t/m maat 134 online kopen

Een tijdje geleden schreef ik een blog over online kinderkleding kopen. Ik liet een aantal herfstoutfits zien uit de webshop van Schattige Babykleertjes. Anders dan de naam doet vermoeden, kun je hier namelijk prima slagen voor peuters. Voor oudere kindjes ook trouwens, want de collectie loopt tot en met maat 134.

Ik zocht onder andere een aantal items van Beebielove uit, want ik wist zeker dat die bij mijn tweejarige in de smaak zouden vallen. Want: sterrenprint. En sterren zijn de bom.

Lis’ verjaardagsoutfit: sterren

Het jurkje met sterren en de malliot met twee verschillende kleuren benen waren inderdaad echt een hit bij dochterlief. En ik was verkocht, de geweldige collectie van Beebielove smaakte naar meer.

Lis’ verjaardag vond ik een prima reden voor meer. Ineens ontwikkelt moppie een voorliefde voor rokjes, jurkjes, roze en prinsessen (ja, prinses, dat lees je goed!). Het leek mij dus wel leuk haar te verrassen met een rokje, met haar geliefde sterren. Niet in roze, maar wel met glimmers. En wederom was het een mega succes!

Win 2x kinderkleding shoptegoed van €25,00!

Nu heb ik dus ontzettend gaaf nieuws: van Schattige Babykleertjes mag ik shoptegoed verloten. Je leest het goed, shoptegoed om zelf een toffe outfit voor je kind (maat 44 t/m 134) uit te zoeken! Een soort gratis winkelen zeg maar, hoe gaaf is dat!

En het kan nog beter, ik mag niet één, maar twee winnaars blij maken met shoptegoed van €25,00!

Natuurlijk sta je te popelen om mee te doen. Dat kan zo:

Meedoen kan tot en met vrijdag 7 december 2018. Zaterdag 8 december loot ik twee winnaars uit de deelnemers die alle stappen hebben opgevolgd.

UPDATE: WINNAARS

Via naamloten.nl heb ik twee winnaars geloot. Gefeliciteerd Sasha (sasha1988xx) en Jayda (prinses_jayda). Stuur je even een berichtje naar hallo@minimixtape.nl?

Wanneer er na 48 geen reactie is, zal ik nieuwe winnaars trekken.

x Anniek

Volg mij op Facebook, Instagram of Pinterest voor meer tips, inspiratie en gratis printables.

Mobiele versie afsluiten