minimixtape

40x avontuurlijk speelgoed voor een jongen – cadeautjes onder de 10 euro

avontuurlijk speelgoed voor een jongen

Laatst was ik op zoek naar speelgoed voor een jongen als cadeautje. Ik dacht even dat het moeilijk zou worden om iets origineels te bedenken én onder de 10 euro te blijven, maar ik vond zo veel tof avontuurlijk speelgoed voor jongens dat ik er een mooie lijst van heb gemaakt. Cadeau-inspiratie is immers altijd fijn!

Overigens heb ik de toevoeging ‘jongen’ in de titel achter ‘avontuurlijk speelgoed’ er alleen ingezet voor de vindbaarheid van dit artikel. De cadeautjes zijn ook ontzettend tof voor meisjes, zo hebben we hier bijvoorbeeld het Haba insectendoosje en de klauwhamer uit de lijst (lees het artikel over timmerhout voor kinderen maar eens) en daar is dochterlief (een meisje van het kaliber alles roze en Elsa for president) maar al te blij mee.

Avontuurlijke cadeautjes onder de 5 euro

Speelgoed voor een jongen – tussen 5 en 10 euro

Het is uiteindelijk een behoorlijke lijst tips speelgoed voor een jongen geworden. Ik vond het nog moeilijk kiezen uit mijn eigen lijst haha!

Hopelijk heb je iets aan deze inspiratielijst met avontuurlijke cadeautjes en worden ze ook gewoon cadeau gedaan aan avontuurlijke meisjes – of om ze te stimuleren om wat avontuurlijker te zijn ;).

Lees ook: Speelgoed voor jouw kleine Freek Vonk in spé.

x Anniek

Mobiele versie afsluiten