minimixtape

Veterstrikdiploma, fietsdiploma of grote broer/zus diploma – print deze gratis oorkonde voor je kind

printable diploma gratis download

Vorig jaar maakte ik op verzoek een printable veterstrikdiploma voor een juffrouw van een basisschool. Het diploma waar ze mee werkte werd al jaaaaaren gebruikt; ze vond het eens tijd voor vernieuwing. Ik koos voor een stoer diploma wat voor meerdere doeleinden te gebruiken was. Niet alleen voor veters strikken, maar voor allerlei dingen waar een kind trots op mag zijn. Hoewel dat printable diploma nog steeds goed te gebruiken is, vond ik het zelf wel leuk weer een nieuwe te maken.

Lees ook: gratis download om te printen: veterstrikdiploma

Minder printables?

Eigenlijk had ik besloten iets minder printables te gaan maken. Niet meer wekelijks. Dat heeft niks te maken met onze reisplannen, maar alles met dat het ontzettend veel werk is – ontwerpen, tekenen, testen, printen, fotograferen, editen, bloggen – en ik daardoor met regelmaat in de knoop kom.

Ook heb ik soms het idee dat wekelijks iets gratis weggeven een soort overkill wordt. Ik hoop maar dat jij als lezer de printables nog weet te waarderen.

En ik moet er zelf plezier in blijven houden natuurlijk. Ik heb de lat voor mezelf best hoog gelegd door te roepen elke week iets online te zetten. Dat kwam voort uit de lol die ik heb in het tekenen en ontwerpen, maar dat moet niet iets dwangmatigs gaan worden. Uiteindelijk is deze blog nog steeds een hobby…

Deze week wel gewoon een gratis download!

Maar goed, toch weer een printable deze week. Want ik had deze verandering nog niet aangekondigd he ;). En als ik dan toch iets gemaakt heb, wil ik het ook graag delen!

Printable diploma voor veters strikken of zwemmen of…?

De nieuwe versie van het printable diploma is ook weer lekker universeel. Prima te gebruiken als veterstrikdiploma, maar ook goed voor andere prestaties. Misschien kan je kind:

Ook leuk, combineer de oorkonde met een beloningskalender!

Download de gratis printable oorkonde

Download diploma goed gedaan

Veel plezier met deze gratis download!

PS Vind je dit een leuke printable? Ik waardeer het als je dit bericht met anderen wilt delen! Daarmee help je mij enorm. En voor hen natuurlijk ook tof om van deze gratis download gebruik te kunnen maken :).

x Anniek

Wil je zeker weten dat je geen printable of speelgoedtips mist, volg mij dan op Facebook, Instagram of Bloglovin’. Tot gauw!

 

BewarenBewarenBewarenBewaren

Mobiele versie afsluiten