minimixtape

“Superei”: persoonlijk verhaal over hoop, tegenslag en eigen keuzes maken

Vandaag is het Moederdag. Nu is dat een feestdag voor mij, maar dat was jarenlang wel een ander verhaal. Over die tijd, vol hoop, tegenslag en eigen keuzes maken, schreef ik een artikel voor Lucky Leaf’s ‘Tribe’. Via deze Tribe deelt Lucky Leaf’s eigenaresse Marloes inspirerende verhalen van vrouwen en voor vrouwen.

Ik vond het een eer mijn verhaal hier te mogen delen. Het is het meest persoonlijke stuk dat ik ooit schreef. Het moeilijkste ook denk ik. Maar ik deelde het graag als onderdeel van de missie van Lucky Leaf: een steun zijn voor vrouwen en moeders die om wat voor reden dan ook een moeilijke tijd hebben en een peptalk of inspiratie kunnen gebruiken.

Ook ik overwon een zware periode en kan mezelf nu met recht een ‘lucky mom’ noemen. En ik hoop dat mijn verhaal herkenning, een steun of misschien zelfs een inspiratie kan zijn voor anderen.

‘Het bijzondere verhaal van Anniek’ lees je hier.

Het betekent veel voor me als je een momentje neemt om het te lezen of een reactie achter te laten.

Mijn gedachten gaan zeker op een dag als vandaag ook uit naar alle vrouwen voor wie Moederdag, om welke reden dan ook, een zwarte rand heeft.

x Anniek

Neem ook eens een kijkje in mijn shop.

Wil je zeker weten dat je geen printable of blog mist, volg mij dan op Facebook, Instagram of schrijf je in voor de nieuwbrief. Tot gauw!

Mobiele versie afsluiten