minimixtape

Download nu deze minimalistische Moederdag printable

Hoera, hier is-ie dan, de eerste printable. Gelijk een leuke, voor Moederdag namelijk. En niks ingewikkeld, gewoon printen en maken met je kids. Gratis!

Deze supermakkelijke DIY is voor je kleintje leuk om te maken en ziet er ook nog stijlvol uit voor mama. Aan de slag dus!

MOM is WOW upside down

Moederdag, ik had er niet zo veel mee op. Dacht ik. Uiteindelijk vond ik het een ontzettend speciale dag.

Vorig jaar was ‘mijn eerste’. Ook al was Lis toen nog maar een maand of zes, haar papa had wel de moeite genomen een tekening met haar te maken. Haar eerste tekening! Ik kreeg ook ontbijt op bed; heerlijk om die twee beneden te horen scharrelen, ondertussen alsmaar nieuwsgieriger wordend waarmee ze weer op de slaapkamer zouden verschijnen.

Dat je gezin wat aan het bekokstoven is voor jou, dat gevoel bleek onbetaalbaar. Voor mij zit het ‘m dan ook in de kleine dingen, in plaats van grote cadeau’s. Moederdag is een perfecte dag voor knutselwerkjes, en daarmee voor de eerste printable die ik online zet.

Verras met deze minimalistische Moederdag ‘kleurplaat’

Kleintjes kunnen lekker kliederen, oudere kindjes kunnen de letters mooi inkleuren, creatievelingen gaan aan de slag met stiften, stempels, verf of wat ze maar leuk vinden. Het cleane design van de kleurplaat leent zich overal voor!

Echt geen knutsel-skills? Uitprinten en in een (zwarte) fotolijst stoppen maakt mama’s met een minimalistische stijl vast ook blij.

Printable downloaden, printen en kleuren maar!

Klaar voor een supersimpel knutselfeestje voor mama? De download staat hieronder. Ik heb twee versies gemaakt, een met strakke letters en een met een wat speelser lettertype.

DOWNLOAD moederdag printable strakke letters

DOWNLOAD moederdag printable speelse letters

Hopelijk vind je dit een leuke Moederdag printable. Ken je andere mama’s of papa’s die dit ook kunnen waarderen, deel dit bericht dan. De download blijft gratis! En mijn dank is groot.

Je kunt MINIMIXTAPE volgen op Instagram. Ook tof als je daar het resultaat wilt delen met #minimixtape; ik ben benieuwd naar het trotse snoetje van jouw kleintje met een mooie tekening.

Verdient mama toch wat extra’s? Check dan even de mid-season sale op sieraden en accessoires

x Anniek

In dit artikel staan affiliate-links. Als je via een van deze links een bestelling doet, ontvang ik daarvan een klein percentage. Jij shopt gewoon je toffe spul zoals je gewend bent, maar ondertussen help je mij deze site te blijven vullen. Bij deze wil ik je daarom alvast ontzettend bedanken mocht je iets via één van de links kopen.

BewarenBewaren

Mobiele versie afsluiten