minimixtape

WINVIERDAAGSE dag 1: houten ijsjes

winactie houten ijsjes speelset

Hoera, het is mijn verjaardag! En die vier ik ook met jou! Ik was de afgelopen dagen zelfs drukker met het regelen van mijn online verjaardagsfeestje dan dat ik aandacht had voor een feestje in real life, haha. Maar ik vind het ook zó leuk dat ik je ein-de-lijk kan vertellen dat ik een WINVIERDAAGSE heb kunnen organiseren!

Vier dagen lang een te gekke winactie

Je leest het goed, vier dagen feest. Carnaval is er (bijna?) niks bij. Ter ere van mijn 34e (au) verjaardag geef ik vier dagen lang elke dag een toffe prijs weg! En je kunt met elke winactie meedoen als je wilt.

Benieuwd naar de eerste winactie? Lees gauw verder!

Eerlijk speelgoed

Ik kom eigenlijk nooit in een speelgoedwinkel, ik bestel nieuw speelgoed online. Een van mijn favoriete webshops is Eerlijk Speelgoed. De naam zegt al veel. De shop verkoopt uitsluitend eerlijk en veilig speelgoed. Geen twijfel over de kwaliteit van het speelgoed dat je voor je kleintje wilde kopen, of zorgen over de kindvriendelijkheid van de verf. Bij Eerlijk Speelgoed weet je dat je goed zit.

Dat is dus onbezorgd shoppen! En daarnaast bieden ze ook gewoon heel tof houten speelgoed. Houten keukentjes, sorteerspellen en loopfietsjes. Maar niet alles is van hout, ook de autobanen van Waytoplay of het duurzame speelgoed van Green Toys vind je in de shop.

Winactie 2: win een setje houten ijsjes

Vorig jaar bestelde ik onder andere houten ijsjes bij Eerlijk Speelgoed. Die vielen in de smaak; ze waren al goed voor urenlang speelplezier. En ik vond het dus de perfecte traktatie voor mijn verjaardag en winvierdaagse!

Je maakt kans op een setje van twee ijsjes. Ze worden door elkaar geleverd. Het is dus een verrassing welke twee ijsjes je ontvangt.


Winnen? Zo maak je kans:

Voor een extra winkans:

Nederland & België only. Je kunt meedoen tot en met zaterdag 24 februari 2018. Zondag 25 februari maak ik de winnaar bekend. Succes!

Update: winnaar!

Via naamloten.nl heb ik de winnaar getrokken: gefeliciteerd Marjolein van der Lei, jij hebt de set houten ijsjes gewonnen. Neem je contact op via hallo@minimixtape.nl?
Bij geen reactie na 48 uur zal ik een nieuwe winnaar loten.

x Anniek

Wil je zeker weten dat je geen printable of blog mist, volg mij dan op Facebook, Instagram, of schrijf je in voor de nieuwbrief. Tot gauw!

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Mobiele versie afsluiten