minimixtape

Het ideale hippe kraamcadeau waarmee je indruk maakt + winactie

hippe kraamcadeautjes kraambox

Misschien had je het al gezien in mijn stories op Instagram: ik ben onlangs tante geworden! En dus was ik onlangs ook op zoek naar het perfecte kraamcadeau. Mijn missie slaagde in een design winkeltje op Fuerteventura waar we een aantal weken geleden waren. Dat is natuurlijk niet voor iedereen een optie, dus heb ik een betere en toffe suggestie voor het ideale kraamcadeau.

Een kraamcadeautje (uit)zoeken

De zoektocht naar het perfecte kraamcadeau kan best een uitdaging zijn. Heb je geen idee en wil je het toch graag ‘goed’ doen? Stel een kraambox samen! Een wat? De kraambox van kraamkado.nl is geïnspireerd op de traditionele kraammand, maar dan hip. Én tof verpakt.

Minimale inspanning, maximaal resultaat

Ik vind het concept echt super. Via de website kun je simpelweg een compleet gevulde box uitzoeken en deze zelfs direct laten verzenden naar de (toekomstige) ouders.

Zelf een pakket samenstellen kan ook. Gewoon de leukste producten selecteren en kraamkado.nl doet de rest: feestelijk inpakken, verzenden en zelfs een handgeschreven kaartje met jouw persoonlijke boodschap is part of the deal.

Ontzettend handig dus, maar het leukste komt nog.

In de collectie vind je de hipste cadeautjes voor moeder en baby van merken als Eef Lillemor, Fresk, Happy Horse, Oli & Carol, Naïf en Johnny Doodle. Hebberigmakend! Wat dacht je van een bijtspeeltje in de vorm van een broccoli, een lief nachtlampje of verantwoorde verzorgingsproducten.

Gecombineerd wordt zo’n kraambox echt een feestje. En het perfecte cadeau om te geven tijdens een babyshower of na de bevalling.

Win kraambox ‘Mama & baby box Sweet’

Je leest het goed, ik mag zo’n toffe kraambox van Kraamkado.nl weggeven! Je maakt kans op de ‘Mama & baby box Sweet’. Deze nieuwe kraambox is speciaal samengesteld voor mama én baby.

Wat zit er in?
– Een heerlijke groene rooibos thee
– Een mooie kaars van The Gift Label
– Een stoere grijze beanie
– Een setje verzorgingsproducten van Naif Mini

Een mooie score dus, en ook de verpakking is een echte beleving!

Zo kun je dit hippe kraamcadeau winnen:

Niet verplicht, maar ik zou het enorm waarderen als:

Je kunt meedoen tot en met woensdag 24 januari 2018. Donderdag 25 januari maak ik de winnaar bekend. Succes!

UPDATE: WINNAAR KRAAMPAKKET

Met de Good Luck Fairy heb ik een winnaar geloot en dat is: Anoek van Gils! Gefeliciteerd Anoek, stuur je me een berichtje met je gegevens?

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

x Anniek

Wil je zeker weten dat je geen printable of blog mist, volg mij dan op Facebook, Instagram, Bloglovin’ of schrijf je in voor de nieuwbrief. Tot gauw!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Mobiele versie afsluiten