minimixtape

Koningsdag printable: wie schiet de leukste foto met deze milestone card?

Wie moet er ook nog steeds wennen aan de nieuwe datum voor ons oranjefeest? Ik wel in ieder geval. Gelukkig liggen de winkels vol met oranje ‘verrijkingen’ van je outfit, dus werd ik er genoeg aan herinnerd om een printable voor Koningsdag te maken!

Op de foto voor Koningsdag

Ik wilde eens een printable voor een jongere doelgroep – baby’s – maken. Nou ja, voor de mama’s van die doelgroep dan. En dus dacht ik al snel aan een milestone card. Want met baby’s maak je nog niet per se kleurplaten, om maar iets te noemen, maar vooral heel (heel) veel foto’s.

Het is natuurlijk elke dag leuk om je kind op de foto te zetten, maar tijdens het meest Hollandse feest van het jaar al helemaal. Zeker als je ook een toffe Koningsdag-outfit voor je kleintje klaar hebt liggen.

Koningsdagshirt voor kids

Dat hoeft niet per se in oranje, ik spotte bij Little Descendant ook hele coole kindershirts voor Koningsdag in zwart/wit. Ik vond ze zo toepasselijk bij dit artikel dat ik het een vermelding waard vond. De shirts zijn er vanaf maat 56 – een perfecte match bij de printable milestone card – tot zelfs maat 116, en groter op aanvraag.

En zeg nu zelf, zo’n koningsdagoutfit met oranje bril ziet er wel heel stoer uit toch?

  

Printable milestone card

Slinger je printer dus even aan en pak je camera erbij, want met deze milestone card maak jij een toffe koningsdagfoto. Er zijn twee verschillende designs, kies je favoriet en knip deze uit. Het mooist is als je de kaart kunt printen op wat dikker papier, bijvoorbeeld 120 of 160 grams. Dat is steviger dan printerpapier.

Ik hoop dat je deze printable leuk vindt en ben benieuwd of ik foto’s terug ga zien!

Download Koningsdag milestone card

Wat doe jij met Koningsdag? Is het groot feest, ga je versieren, ben je op pad of doe je niks bijzonders?

x Anniek

In dit artikel staan affiliate links van Bol.com.Koop je iets via zo’n link dan ontvang ik daarvan een percentage. Dat helpt mij enorm – en jij hoeft er verder niets voor te doen! Mijn dank is groot mocht je iets (maakt niet uit wat) via deze link bestellen. 

Neem ook eens een kijkje in mijn shop.

Wil je zeker weten dat je geen printable of blog mist, volg mij dan op Facebook, Instagram of schrijf je in voor de nieuwbrief. Tot gauw!

 

BewarenBewaren

Mobiele versie afsluiten