Connect with us

Wandhangers in de kinderkamer zijn hip en hier vind je de leukste +WIN

Kinderkamer

Wandhangers in de kinderkamer zijn hip en hier vind je de leukste +WIN

Met pompoms, van canvas of macramé; muurhangers zijn hip. En ik snap het, ik ben ook om. Inmiddels verzamelde ik al een aantal toffe wandhangers voor de kinderkamer van Lis, voor de woonkamer en onze eigen slaapkamer. Er zijn ook zo veel gave exemplaren te vinden. Mocht jij nu nog denken ‘leuk, maar waar haal ik een wandhanger voor in de kinderkamer vandaan’ dan heb ik goed nieuws. Ten eerste staan er veel shopadresjes in dit blog, en ten tweede kun je een wandhanger winnen.

Hier koop je leuke wandhangers

Wandhangers zijn een geweldig DIY project. Je kunt dus prima zelf aan de slag, genoeg video’s te over het maken van je eigen macramé muurhanger te vinden. Er is ook een grote kans dat je daar helemaal geen zin in hebt (like me). Via een platform als Etsy vind je een hoop creatievelingen die veel beter met draad overweg kunnen dan jij en ik en de meest fantastische decoratie maken. Dus ook wandhangers.

wandhanger voor in de kinderkamer

De macrame regenboog hanger is misschien wel de grootste hit. Logisch ook, regenbogen blijven magisch. De macrame regenboog schijnt super makkelijk te maken te zijn, maar natuurlijk zijn er mensen die dat voor je doen. Via Etsy is de keuze in regenbogen echt enorm, maar ook bij Sassefras of Little Dreamers vind je deze wandhanger.

Begin dit jaar stuitte ik op de shop van Primading. Zij maakt wandhangers zoals ik ze nog niet eerder zag, ik was op slag verliefd. Ze weeft er regenbogen, planeten en zonsondergangen in; prachtig gewoon!

Meer toffe adresjes voor wandhangers in de kinderkamer

In onze woonkamer hangt een wandhanger van Kwantum en de wolkjes op de foto komen bij Intratuin vandaan. Doing Goods heeft gave dierenkoppen en in de collectie van het merk Kidsdepot vind je canvas hangers, kransen en macramé hangers.

wandhanger doing goods kinderkamer peuter meisje inspiratie

Nog een aantal online shops waar je terecht kunt:

OhFrankieHandmade
NoodledollNelly
WallKnot
Weaveandpom

Win zo’n kekke muurhanger!

Ben je net als ik helemaal enthousiast over de muurhangers? Goed nieuws: ik heb zin om er een weg te geven, dus vandaag start er een winactie.

wandhanger kinderkamer

Wat kun je winnen: de wolkjes wandhanger in donkergrijs van Intratuin, te zien op bovenstaande foto.

Zo doe je mee:

 • Laat in een reactie onder dit blog weten dat je meedoet.
 • Niet verplicht, maar ik vind het leuk als je vrienden/kennissen/de buurvrouw laat weten van deze winactie door ze te taggen onder het bericht van de winactie op Instagram of Facebook.
 • Niet verplicht, wel heel handig: volg mij op Instagram of Facebook om de bekendmaking van de winnaar niet te missen.

Alleen voor NL en België. Je kunt meedoen tot en met 13 november a.s. Op donderdag 14 november maak ik de winnaar bekend.

UPDATE: winnaar

Via Naamloten.nl heb alle namen in de ‘hoge hoed’ gegooid en een winnaar geloot. De gelukkige is Els Black. Gefeliciteerd! Stuur een berichtje naar hallo@minimixtape.nl met je gegevens dan stuur ik de wandhanger naar je op. Iedereen bedankt voor het meedoen!

x Anniek

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

12 Comments

12 Comments

 1. Anna wienen

  4 november 2019 at 11:38

  Gaaaf ik doe heel graag mee

 2. Rebekka

  4 november 2019 at 19:14

  Wat een leukerd zeg!! Het zal inderdaad niet heel ingewikkeld zijn om zelf te maken, maar er 1 kant en klaar winnen is nóg minder ingewikkeld, hihi! Dus ik doe ook graag mee

 3. Karla van Es

  4 november 2019 at 20:05

  Ja!!! Ik wil deze ook wel winnen voor een van onze kinderkamers . Mega leuk!!!

 4. Mirjam

  5 november 2019 at 11:10

  Ja!!! Superleuk voor de nieuwe kamer van onze dochter van 2. Past helemaal bij haar regenbogen behang

  • Britta

   12 november 2019 at 16:37

   Ja ik doe heel graag mee. Wij gaan binnenkort verhuizen en heb twee kinderkamers en een speelhoek in te richten. Dus toffe plekjes zat om deze op te hangen 🙂

 5. Lieke van Veen

  5 november 2019 at 13:08

  Wat gaaf ik hou echt van deze wandhangers!
  Ik doe heel graag mee voor mijn neefje.

 6. Marian B

  6 november 2019 at 10:43

  Dat is wel een hele leuke muurhanger! Mijn dochtertje heeft net een nieuwe kamer, deze muurhanger past hier helemaal bij. Het proberen waard!

  • Samantha

   12 november 2019 at 16:58

   Like voor Saar!

 7. Natasja M.

  9 november 2019 at 18:13

  Wat een leukerd ☺️ doe graag mee om er een kans op te maken

 8. Jolijn

  9 november 2019 at 21:00

  Heel leuk! Ik maak graag kans (:

 9. Sabine Hensens

  12 november 2019 at 12:59

  Ohhh die zijn echt SUPER leuk!! Ik zou graag een kansje willen maken om de kamer van mijn kleine man nog gezelliger te maken 🙂

 10. Els Black

  12 november 2019 at 13:53

  Ik doe graag mee, erg leuk!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Kinderkamer

INSTAMIX

Instagram requires authorization to view a user profile. Use autorized account in widget settings

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Hi, ik ben Anniek! Op minimixtape.nl help ik jou om altijd met de origineelste (duurzame/houten) speelgoed en verrassendste traktaties voor de dag te komen – zonder veel gedoe.

Meer over mij

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om geen printable te missenTo Top