Connect with us

Kinderkamer posters met eigen voorletter of geboortedatum

Kids design

Kinderkamer posters met eigen voorletter of geboortedatum

Dit is absoluut de spannendste blog die ik tot nu toe schreef. Maar ook de leukste. Want stiekem ben ik best trots. De posters die je op de foto’s ziet, zijn namelijk gemaakt door mij. Door MIJ!

Groot nieuws: Minimixtape heeft een SHOP!

Al een tijd lang speelde het door mijn hoofd om naast de gratis printables ook gepersonaliseerde posters en printables aan te bieden. Oftewel: met eigen naam of eigen (voor)letter of eigen geboortedatum.

NAAR DE SHOP

gepersonaliseerde kinderkamer poster minimixtape

Waarom posters in de kinderkamer?

Omdat ik posters zelf zo ontzettend leuk vind – ook om te maken – was het niet meer dan logisch hier mee te starten in de shop.

  • Posters maken de kinderkamer of babykamer af.
  • Je kunt er de sfeer mee bepalen.
  • En door ze te wisselen doe je de gemakkelijkste budget mini make over ooit.

Ontwerpen, ontwerpen, ontwerpen

Dus ben ik de laatste weken ontzettend druk geweest met het ontwerpen, testen, verbeteren, twijfelen en fotograferen van hele toffe kinderkamer posters. Ohja, en natuurlijk het maken van een webshop. Alles even tussendoor, naast de werkzaamheden voor dit blog en de gratis printables die ik elke week maak, naast mijn baan en naast mijn gezin.

Maar ik vind het dus ontzettend leuk; alleen al van het schrijven van dit blog word ik weer razend enthousiast. Mijn eigen shop!
gepersonaliseerde kinderkamer poster geboorteposter leeuwNEEM GELIJK EEN KIJKJE

Open for business

Dat is echter ook waarom ik het zo spannend vind. Het is een stukje van mezelf. Zeg maar de spanning voor het plaatsen van een printable (waar ik hier over schreef), maar dan in het kwadraat. Nog iets erger zelfs eigenlijk.

Maar goed, wil ik echt iets maken van mijn shop, dan is het tijd om:

1. te vertellen dat hij bestaat en

2. wat aan promotie te doen!

Gepersonaliseerde posters voor kinderkamer en babykamer

En hoe leuk is het dan als jouw poster iets persoonlijks heeft? Ik maak dus gepersonaliseerde kinderkamerposters. Met de naam, letter en/of geboortedatum van jouw kindje.

Zo heb je echt iets unieks en op maat gemaakt.

gepersonaliseerde kinderkamer poster roze meidenkamer stoer gepersonaliseerde poster stippen kinderkamer

Kinderkamer posters met eigen naam als (kraam)cadeau

Zo’n persoonlijke print is natuurlijk ook een superleuk (kraam)cadeau! Een geboorteposter doet het zeker goed bij kersverse ouders. En de poster met letter is ook gewoon heel tof voor kids: ze herkennen al gauw de letter van hun naam. Trots dat ze zijn!

Ok, redenen genoeg om een gepersonaliseerde poster uit te kiezen toch?

NAAR DE SHOP

Wat vind jij van de shop? Ik ben zo benieuwd! Zou je willen reageren, delen, liken, op social media of als je me tegenkomt? Dat zou ik super vinden! Iets kopen is natuurlijk helemaal reden voor een happy dance hier :D.

Ik vind dit best spannend, en ik kan natuurlijk alle hulp gebruiken om hier een succes van te maken :). Dus mijn dank is groooot als je wilt helpen!

x Anniek

Wil je zeker weten dat je geen printable of blog mist, volg mij dan op Facebook, Instagram, Bloglovin’ of schrijf je in voor de nieuwbrief. Tot gauw!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Kids design

INSTAMIX

  • I like cool books and I can not lie
  • Nieuwe printable online! gratis     knutselenislife zomervakantietip
  • Stapel op stippen  Een tijdje geleden vroeg ik sjorsrocks

NIEUW: PRINTABLE JUNGLE WEEKPLANNER VOOR EEN PRIKKIE

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om geen printable te missenBack to school NL
To Top