minimixtape

Multifunctionele houten dierenpuzzel van CRE8 + winactie

houten dierenpuzzel cre8

Misschien kende je hun naampuzzels al. Nu hebben de makers van CRE8 weer een aantal prachtige nieuwe puzzels gemaakt: een alphabet- en een cijferpuzzel van plexiglas, en een ingenieuze houten dierenpuzzel. Deze multifunctionele puzzel is echt een uitdaging voor kleine puzzelaars, maar ook prachtig speelgoed.

Toen ik de dierenpuzzel voor Lis’ neus zette, keek ze er met grote verbazing en interesse naar. Een voor een werden alle beestjes uit de puzzel gehaald en bestudeerd. Ze is nog te jong om de hele puzzel weer zelf in elkaar te zetten, maar had al snel door dat er kleine beestjes onder grotere dieren passen. Ze kan dus wel al delen van deze houten dierenpuzzel maken.

De puzzelstukjes zijn dus houten dieren, en die zijn ook gewoon heel gaaf om ‘los’ mee te spelen. Een multifunctionele puzzel dus! Het konijntje was al gauw Lis’ favoriet en moest die avond ook mee aan tafel.

Design houten dierenpuzzel

Het ontwerp van de puzzel is even multifunctioneel als geniaal. Een van de jonge makers van CRE8, Aimee Mennens, heeft maar liefst 19 (!) houten dieren in de puzzel weten te verstoppen. Het zit zo mooi in elkaar! Een konijntje wat precies onder de slurf van de olifant valt. Of een panda en lama die samen weer een mooi blok vormen.

De puzzel is gemaakt van berken multiplex. De dieren worden met een laser uit het hout gesneden. De hitte van de laserstraal geeft de puzzelstukjes hele karakteristieke, donkere randen.

Sociaal gemaakt in Amsterdam

CRE8 is een sociale onderneming die een positieve bijdrage levert aan de carrièrekansen van Amsterdamse jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt. Onder begeleiding leren deze jongeren het beste uit zichzelf te halen en hun talenten te ontwikkelen. CRE8 biedt ze de mogelijkheid om bijvoorbeeld 3D-printen of lasersnijden te leren. Naast technische en praktische kennis over de apparatuur leren de jongeren wat werken bij een bedrijf inhoud.

Win een houten dierenpuzzel van CRE8!

Ik had al eens een hint laten vallen op Instagram en nu kan ik het verklappen: ik mag een dierenpuzzel van CRE8 weggeven! Ik vind de puzzel een fantastisch product en ben dus ook waanzinnig trots dat ik er een van jullie blij mee mag maken!

Zo doe je mee:

  1. Laat een reactie achter onder dit artikel
  2. Volg Minimixtape op Facebook
  3. Reageer op het bericht van deze winactie op Facebook met de naam van het kindje voor wie je deze puzzel zou willen winnen

Niet verplicht, maar ik zou het enorm waarderen als:

Je kunt meedoen tot en met 6 december. Donderdag 7 december maak ik de winnaar bekend. Succes!!

Update: winnaar!

Superleuk als je meegedaan hebt aan deze winactie. Inmiddels heb ik een winnaar geloot (kun je zien in Insta Stories) en dat is: Heleen van Schoonhoven!
Gefeliciteerd Heleen! Stuur je een mailtje met je gegevens naar hallo@minimixtape.nl?
Bij geen reactie na 48 uur zal ik een nieuwe winnaar loten.

x Anniek

Wil je zeker weten dat je geen printable of blog mist, volg mij dan op Facebook, Instagram of Bloglovin’ of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Tot gauw!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

Mobiele versie afsluiten