minimixtape

Handgemaakte houten kinderkamerdecoratie + winactie

Wat is er toch eindeloos veel leuke kinderkamerdecoratie te koop. Een tijdje geleden vond ik via Instagram weer een leuk adresje: Along Came Ollie. Deze moeder en dochter maken houten decoratie die helemaal on trend is.

Houten decoratie voor baby- en kinderkamer

Misschien heb je ‘m al wel eens voorbij zien komen op mijn Insta-account: de houten vos. Een heerlijk decorstuk voor de kamer van Lis – en hij doet het ook erg goed op foto’s. En zo heeft Along Came Ollie een hele collectie gemaakt met mooie interieur items die ook fijn zijn om de bekende flatlays mee te maken.

PS de Rockstar decoratie bestel je in mijn shop.

Kies je eigen kleur en design

Helemaal leuk is dat je alle decoratie naar eigen wens kunt laten verven. Along Came Ollie verft alles met de hand! Ze bieden ontzettend veel mogelijkheden om de stukken te personaliseren. Je kunt bijvoorbeeld uit een hele reeks kleuren kiezen, maar ook een verfspat-effect of penseelstreek laten toevoegen.

Winactie: win drie handgeverfde houten auto’s

Een van de tofste items uit de collectie vond ik toch wel de houten autootjes. Ze zijn super als kinderkamerdecoratie, maar er kan natuurlijk ook mee gespeeld worden (wel even oppassen met jonge kindjes ivm kleine onderdelen).

En ik heb goed nieuws: ik geef een setje van drie autootjes weg! Het setje bestaat uit de grijze, witte en zwarte auto met verfspatten. Right on time, want dit maakt toch een leuk Sinterklaascadeautje?

Zo doe je mee:

  1. Laat een reactie achter onder dit artikel
  2. Volg Minimixtape op Facebook
  3. Reageer op het bericht van deze winactie op Facebook met ‘DONE

Niet verplicht, maar ik zou het enorm waarderen als:

Update: winnaar!

Wat is het toch leuk een winactie te doen, al liet ik het liefst iedereen winnen. Maar ik heb een winnaar geloot met de Good Luck Fairy en dat is: Jonne Steenhuis! Gefeliciteerd Jonne! Stuur je een mailtje met je gegevens naar hallo@minimixtape.nl?
Bij geen reactie na 48 uur zal ik een nieuwe winnaar loten.

Veel succes!

x Anniek

Wil je zeker weten dat je geen printable of blog mist, volg mij dan op Facebook, Instagram of Bloglovin’. Tot gauw!

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Mobiele versie afsluiten