Connect with us

‘Dit is november’ printable maandplanner voor kinderen van structuurjunkies of chaos moms

printable planners

‘Dit is november’ printable maandplanner voor kinderen van structuurjunkies of chaos moms

Nieuwe maand, nieuwe maandplanner! Het is november en het is herfst – big time zelfs, met al die regenbuien. In ieder geval de perfecte tijd voor de ‘dit is november’ gratis maandplanner voor kinderen.

Een tijdje geleden, toen ik de september maandplanner online zette, uitte ik al mijn streven om deze planner weer elke maand te gaan maken. Dat was mijn originele idee voor 2019 namelijk, maar er vielen wat maanden uit *oeps*. Deze maand is het in ieder geval gelukt.

Wat niet zo goed lukte, is het maken van een (goede) foto. Dus moeten we het deze maand maar even met deze afbeelding doen.

Nieuw design

Voor deze maandplanner gooide ik het over een hele andere boeg. Waren de eerdere versies die ik maakte expres zwart/wit, nu had ik zo’n leuk printje ontworpen dat ik besloot deze ook voor deze gratis printable te gebruiken. Een gezellige blaadjes-print, hoe toepasselijk!

Leuk detail: de blaadjes heb ik allemaal met de hand getekend. Een super origineel design dus.

Twee voor de prijs van één

De blaadjes-print ontwierp ik eigenlijk voor iets anders. Ik maakte de print namelijk voor een weekplanner. De weekplanner met blaadjes-print, die je nu in mijn shop kunt vinden. Voor een schijntje! En net zoals de andere printables kun je dit bestand zo vaak printen als je wilt. Bestel ‘m er dus even bij, want hij matcht super met de printable oktober maandplanner. En als je toch die printer aan zet…

Download de gratis printable maandplanner november

Hieronder staat de download voor de gratis printable maandplanner november. Klik op de link, sla het bestand op en print de planner uit. Dat is alles.

Download ‘dit is november’ maandplanner

Happy planning!

PS neem je even een kijkje in mijn shop? Naast handige printable decoratie (bijvoorbeeld voor als je een traktatie moet maken of last minute de taart van je kind nog wat opleuking kan gebruiken) vindt je alle weekplanners hier.

x Anniek

Volg mij op Facebook om de printable maandplanner december niet te missen!

PS de SINTERKLAAS aftelkalender 2019 staat ook online!

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in printable planners

INSTAMIX

Instagram requires authorization to view a user profile. Use autorized account in widget settings

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Hi, ik ben Anniek! Op minimixtape.nl help ik jou om altijd met de origineelste (duurzame/houten) speelgoed en verrassendste traktaties voor de dag te komen – zonder veel gedoe.

Meer over mij

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om geen printable te missenTo Top