Connect with us

Tot over je oren verliefd op het Deens design van Nofred

Kids design

Tot over je oren verliefd op het Deens design van Nofred

Ik vertelde al eerder over mijn zoektocht naar een design kinderstoel en -tafeltje en schreef over de konijnenstoelen van Petite Amelie. Oren als rugleuning zijn best een ding, want ik kwam nog een leukerd tegen. De Mouse Chair van het Deense Nofred.

Deens = design

Je leest het goed, Nofred is een Deens merk. Dan weet je het wel. Op het moment van schrijven ben ik zelf nog in Denemarken (boot naar Noorwegen gemist…Maar echt.) en ja: eigenlijk alles wat Deens is, ziet er mooi uit. Of het nu om design kindermeubilair gaat zoals dat van Nofred of het landschap dat zelfs op een regenachtige dag betovert.

Mouse Chair kinderstoel design Nofred

Tot over je oren

Oren aan stoelen, je moet er maar op komen. En leuk is het zeker. Nofred koos voor de muis. Want een kinderwereld is een nieuwsgierige plek, een mix van dromen, creativiteit en vragen. (Heel veel vragen, als ik vriendinnen-ouders met kinderen in de ‘waarom-fase’ mag geloven.) In deze wereld is een kinderstoel niet alleen een plek om op te zitten, het is iets wat op een muis lijkt.

A small stool for big imaginations

Aldus Nofred. Het Scandinavische merk, opgericht door moeders Sandra en Signe, maakt iconische, mooie en speelse interieurproducten voor kinderen. En zoals je van zo’n hip merk inmiddels ook verwacht, zijn duurzaamheid, kwaliteit en vakmanschap daarbij net zo vanzelfsprekend als een kop koffie in de morgen dat is voor mij. Nofred’s producten zijn sterk en stevig genoeg om je kinderen te verzekeren van jarenlang speelplezier.

Mouse Chair kinderstoel design Nofred

Wat natuurlijk geniaal is, is dat je deze kinderstoel ook oprecht in je interieur wilt. Voor je minime is het een cool plekje om te zitten, te overdenken en te spelen. Voor jou is het een stukje Deens design om andere ouders mee af te troeven :P.

Afbeeldingen zijn afkomstig van Nofred.com.

Continue Reading
Advertisement

33, dromende plannenmaker en rupsjenooitgenoeg. Trots en verwonderd om mama te zijn van Lis (1). En nog volop aan het ontdekken hóe mama te zijn. Op minimixtape deel ik een mix van toffe printables om met/voor je aapie(s) te maken en kids design voor papa's en mama's die net als ik niet van lelijke dingen houden. Tune in, baby!

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Een nieuwe aanwinst in huis: ontmoet kinderstoel Karl - minimixtape

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Kids design

POPULAIR

NIEUW: SHOP GEPERSONALISEERDE PRINTABLES

Ga naar webshop

INSTAMIX

  • YAY my printable countdown poster was picked as a favoritehellip
  • No today was not my day Feeling a bit offhellip
  • I had such an inefficient workday today so that meanshellip
  • How I love Mondays! I do really because my weekhellip
  • Stay magical! To all my lovely and new followers hellip
  • I thought you needed candy colored wooden blocks in yourhellip

FACEBOOK

LIEVELINGS WEBSHOP

PSikhouvanjou

Shop je via deze link dan ontvang ik daarvan een percentage. Jij krijgt je toffe kinderspul en ondertussen help je mij enorm. Mijn dank is groot mocht je iets bestellen!

Advertisement

MIS GEEN PRINTABLE! VOLG ME OP

BlogSociety
To Top