Connect with us

Tot over je oren verliefd op het Deens design van Nofred

Kids design

Tot over je oren verliefd op het Deens design van Nofred

Ik vertelde al eerder over mijn zoektocht naar een design kinderstoel en -tafeltje en schreef over de konijnenstoelen van Petite Amelie. Oren als rugleuning zijn best een ding, want ik kwam nog een leukerd tegen. De Mouse Chair van het Deense Nofred.

Deens = design

Je leest het goed, Nofred is een Deens merk. Dan weet je het wel. Op het moment van schrijven ben ik zelf nog in Denemarken (boot naar Noorwegen gemist…Maar echt.) en ja: eigenlijk alles wat Deens is, ziet er mooi uit. Of het nu om design kindermeubilair gaat zoals dat van Nofred of het landschap dat zelfs op een regenachtige dag betovert.

Mouse Chair kinderstoel design Nofred

Tot over je oren

Oren aan stoelen, je moet er maar op komen. En leuk is het zeker. Nofred koos voor de muis. Want een kinderwereld is een nieuwsgierige plek, een mix van dromen, creativiteit en vragen. (Heel veel vragen, als ik vriendinnen-ouders met kinderen in de ‘waarom-fase’ mag geloven.) In deze wereld is een kinderstoel niet alleen een plek om op te zitten, het is iets wat op een muis lijkt.

A small stool for big imaginations

Aldus Nofred. Het Scandinavische merk, opgericht door moeders Sandra en Signe, maakt iconische, mooie en speelse interieurproducten voor kinderen. En zoals je van zo’n hip merk inmiddels ook verwacht, zijn duurzaamheid, kwaliteit en vakmanschap daarbij net zo vanzelfsprekend als een kop koffie in de morgen dat is voor mij. Nofred’s producten zijn sterk en stevig genoeg om je kinderen te verzekeren van jarenlang speelplezier.

Mouse Chair kinderstoel design Nofred

Wat natuurlijk geniaal is, is dat je deze kinderstoel ook oprecht in je interieur wilt. Voor je minime is het een cool plekje om te zitten, te overdenken en te spelen. Voor jou is het een stukje Deens design om andere ouders mee af te troeven :P.

Afbeeldingen zijn afkomstig van Nofred.com.

Continue Reading
Advertisement

33, dromende plannenmaker, reiziger en rupsjenooitgenoeg. Werkt als zelfstandig ondernemer. Trots en verwonderd om mama te zijn van Lis (1). En nog volop aan het ontdekken hóe mama te zijn. Op minimixtape deel ik een mix van toffe printables om met/voor je aapie(s) te maken en design voor kids, voor papa’s en mama’s die net als ik niet van lelijke dingen houden. Tune in, baby!

1 Comment

1 Comment

 1. Pingback: Een nieuwe aanwinst in huis: ontmoet kinderstoel Karl - minimixtape

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Kids design

POPULAIR

NIEUW IN MIJN WEBSHOP, NEEM JE EEN KIJKJE?

Ga naar webshop

INSTAMIX

 • YAY feest! Vier je met me mee? Ik verloot tweehellip
 • Wonderwall someone you find yourself thinking about all thehellip
 • GM! Ik heb zojuist de winnaar van de autootjes geloothellip
 • Hurray ik ben 2 nieuwe party printables online! Checkhellip
 • Die focus op de was daar kan ik nog wathellip
 • Nog twee nachtjes slapen en dan wordt ons moppie 2!hellip

FACEBOOK

LIEVELINGS WEBSHOPS

 • PSikhouvanjou
 • Bol.com
 • “>Shop bij BOL.com
  Op mijn site maak ik soms gebruik van affiliate links. Shop je iets (maakt niet uit wat!) via deze links, dan ontvang jij gewoon je toffe spul as usual, maar ondertussen help je mij enorm. Mijn dank is groot mocht je iets bestellen!

Advertisement

AFTELKALENDER SINTERKLAAS – GRATIS

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om geen printable te missen

To Top