Connect with us

Superhero printable beloningskaart (gratis download)

Printables

Superhero printable beloningskaart (gratis download)

Dit is niet mijn eerste printable beloningskaart. Maar de ontwerpen waren tot nu toe misschien vrij… liefjes. Tijd voor een stoere variant. Geïnspireerd op de ‘Hero’ poster maakte ik een superhero beloningskaart!

Waarom een beloningskaart?

Ook superheroes hebben, zo begrijp ik, soms wat aanmoediging nodig. Bijvoorbeeld om zichzelf aan te kleden, op het potje te plassen of in het eigen bedje te slapen. Maar een nacht goed slapen of een keer plassen zet nog geen zoden aan de dijk. Stimuleren dus, om dat goede gedrag vast te houden! Met een beloningskaart is het voor je kleintje duidelijk wanneer hij of zij iets vaak genoeg gedaan heeft om een beloning te krijgen.

beloningskaart super hero

Samen aftellen

Of misschien staat je kleine held te trappelen om naar school te gaan, maar moet hij of zij nog een paar dagen naar het kinderdagverblijf. Dan helpt het om samen af te tellen. En aangezien tijd maar een vaag begrip is (zelfs jij moet toch toegeven dat 5 minuten sporten veeeel langer duurt dan 5 minuten ongestoord douchen), kan dat aftellen wel wat verheldering gebruiken. Maak het inzichtelijk door de vakjes op de beloningskaart af te strepen.

Maak er een feestje van: versier de beloningskaart met kleurtjes en stickers

Ook deze beloningskaart heb ik weer in zwart/wit gemaakt, zodat je ‘m makkelijk kunt printen en/of kopiëren. En zo’n ‘blank canvas’ kan je kindje lekker inkleuren of versieren, met stickers bijvoorbeeld. Zo wordt het extra leuk de beloningskaart te gebruiken.

beloningskaart gratis printable superhero

Download de superhero beloningskaart

Klik op de link hieronder om de beloningskaart te downloaden. Dat is gratis. Print ‘m vervolgens zo vaak als je wilt. Hopelijk werkt het ook bij jouw kleine hero!

DOWNLOAD  beloningskaart hero

Veel plezier met deze gratis download!

PS Vind je dit een leuke printable? Ik waardeer het als je dit bericht met anderen wilt delen! Daarmee help je mij enorm. En voor hen natuurlijk ook tof om van deze gratis download gebruik te kunnen maken :).

x Anniek

Wil je zeker weten dat je geen printable of speelgoedtips mist, volg mij dan op Facebook, Instagram of Bloglovin’. Tot gauw!

33, dromende plannenmaker, reiziger en rupsjenooitgenoeg. Werkt als zelfstandig ondernemer. Trots en verwonderd om mama te zijn van Lis (2). En nog volop aan het ontdekken hóe mama te zijn. Op minimixtape.nl deel ik een mix van toffe printables en design voor kids, voor papa's en mama's die net als ik niet van lelijke dingen houden. Ook schrijf ik over ondernemen en reizen als mama. Tune in, baby!

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Printables

POPULAIR

TOFFE GEPERSONALISEERDE POSTERS IN MIJN SHOP

Ga naar webshop

INSTAMIX

  • Vandaag voelde bijna als lente maar ik zit in de
  • Joehoe! Ik heb deze poster toegevoegd aan mijn shop Hoe
  • WINVIERDAAGSE dag 4 zijn jullie klaar voor de laatste winactie?!
  • WINVIERDAAGSE dag 2  Gister is de winvierdaagse van start
  • Wow Wat een leuke reacties op de winacties en lieve
  • WINVIERDAAGSE dag 3  Het is weekend n ik heb

FACEBOOK

SHOP & SUPPORT

> Shop bij BOL.com

> Boek via Booking.com

Op mijn site maak ik soms gebruik van affiliate links. Koop of boek je iets (maakt niet uit wat!) via zo’n link, dan ontvang jij gewoon je toffe spul as usual, maar ondertussen help je mij enorm. Mijn dank is dus groot mocht je iets bestellen!

GRATIS WEEKPLANNER

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om geen printable te missen

Booking.com
Kinderkleding nieuwe collectie
To Top