Connect with us

Stapelen als een pro met dit houten balanceerspel

Kids design

Stapelen als een pro met dit houten balanceerspel

Is jouw kleintje na de stapeltoren toe aan meer uitdaging? Dit houten stapelspeelgoed ziet er mooi uit, is vast goed voor uren speelplezier én nog verantwoord ook.

Speelde jij vroeger ook met de toren van Pisa? Het bestaat nog steeds. ‘Een razend spannend actiespel waar je nooit genoeg van krijgt!’ lees ik in de omschrijving. Voor wie het niet kent klinkt dit nu als een enorm heftig spel, haha. Maar het idee is dat je poppetjes zo op een wiebelende toren plaatst, dat deze niet omvalt.

Educatief speelgoed

Of wij er ‘nooit genoeg van kregen’ weet ik niet, maar het stapelen op een wiebelend object was zeker spannend. Bovendien lees ik dat door kinderen door het spelen van balanceerspellen spelenderwijs leren om hun lichaamsbewustzijn, evenwichtsgevoel en concentratievermogen te ontwikkelen.

houten balanceerspel

Raketten stapelen

Top speelgoed dus, zo’n balanceerspel. En de houten versies van Wood & Yarn Toys zijn nog mooi ook. Move over, toren van Pisa. Stapelen met raketten en planeten!

De makers achter Wood & Yarn Toys zijn Andrew en Lydia uit Oekraïne, ouders van een 7-jarige dochter. Ze maken natuurlijk, milieuvriendelijk speelgoed van alleen de beste natuurlijke materialen. Het speelgoed is ontworpen om zowel leuk als educatief te zijn en alles wordt met de hand gemaakt.

Je shopt de houten balanceerspellen van Wood & Yarn Toys via Etsy.

x Anniek

PS nog maar enkele dagen om mee te doen aan de winactie voor de houten dierenpuzzel van CRE8!

Wil je zeker weten dat je geen printable of blog mist, volg mij dan op Facebook, Instagram, Bloglovin’ of schrijf je in voor de nieuwbrief. Tot gauw!

BewarenBewaren

Continue Reading
Advertisement

33, dromende plannenmaker, reiziger en rupsjenooitgenoeg. Werkt als zelfstandig ondernemer. Trots en verwonderd om mama te zijn van Lis (1). En nog volop aan het ontdekken hóe mama te zijn. Op minimixtape deel ik een mix van toffe printables om met/voor je aapie(s) te maken en design voor kids, voor papa’s en mama’s die net als ik niet van lelijke dingen houden. Tune in, baby!

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Kids design

POPULAIR

TOFFE GEPERSONALISEERDE POSTERS IN MIJN SHOP

Ga naar webshop

INSTAMIX

  • Zoveel mooie sneeuwfotos in mijn feed! Ik kan natuurlijk niethellip
  • Genieten  van het winterwonderland zie stories en van dithellip
  • Kerst printable! Wij vieren hier vanavond nog Sinterklaas als inhellip
  • Bye bye Fuerteventura wat hebben we genoten En wat eenhellip
  • Last call  alleen vanavond nog kun je meedoen aanhellip
  • Blij dat ik glij  er staat een nieuwe bloghellip

FACEBOOK

LIEVELINGS WEBSHOPS

Shop bij BOL.com

Op mijn site maak ik soms gebruik van affiliate links. Shop je iets (maakt niet uit wat!) via deze links, dan ontvang jij gewoon je toffe spul as usual, maar ondertussen help je mij enorm. Mijn dank is groot mocht je iets bestellen!

Advertisement

KERST PRINTABLE – GRATIS

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om geen printable te missen

To Top