Connect with us

Geliefd door Lis en speelgoed waarvan ik nooit had gedacht dat ik het zou kopen

Kids design

Geliefd door Lis en speelgoed waarvan ik nooit had gedacht dat ik het zou kopen

Als ouder heb je allerlei goede voornemens en ideeën over hoe je je kind op gaat voeden. Vooral voordat je kindje goed en wel op de wereld staat. Nooit aan billen ruiken in het openbaar, enzo.
Zo had ik ook allerlei ideeën over speelgoed. Vooral veel hout, open einde en weinig geluid zou het zijn. Op zich houden we ons hier al twee jaar best goed aan, her en der een plastic ding uitgezonderd. Toch hebben nu toegegeven. En wel aan een van de dingen die ik het meest afzichtelijk vind.

Lievelings!

Een blog in de categorie ‘Lievelings’ was alweer een tijdje geleden. Hoog tijd dus voor een nieuw artikel over speelgoed waar bij ons veel mee gespeeld wordt. Scrollend door de ‘Lievelings’-blogs valt mij op dat het tot nu toe veel pastelkleurtjes zijn geweest. Daar komt met dit speelgoed verandering in.

favoriet speelgoed peuter twee jaar auto

De speelgoedauto van Cars

Speelgoed, rugzakken, pyjama’s gebaseerd op tekenfilms; ik vind het vreselijk. Toch heeft Lis een tekenfilmfiguurtje, van Cars. En ja, we kochten het zelf voor haar.

Hoe kwam dit zo dan?

Een tijd geleden schreef ik al over Lis’ liefde voor de VW Classic Beetle speelgoedauto’s in pastel. (Liefde? Maar echt!) Toen eind november de speelgoedgids van een grote speelgoedwinkel op de mat viel, hebben we daar eindeloos met Lis in gekeken. Het bladeren en plaatjes kijken vond ze geweldig – de link met kopen legde ze gelukkig nog niet.

favoriet speelgoed twee jaar meisje auto cars

Bliksem

En naar één van de plaatjes werd keer op keer wel extreem lief gelachen. Juist, naar een auto.

En wel Lightning McQueen, uit de tekenfilm Cars dus.

We vonden het zo lief. Dus wij uiteindelijk naar de speelgoedwinkel. Een hele verrassing voor haar om dat rode autootje daar te zien. En dat-ie ook nog mee naar huis mocht.

Autoliefhebster

En zo rijdt Lightning McQueen, ofwel Bliksem, hier al een tijd rond. Gaat-ie mee naar de opvang, boodschappen doen en op bezoek. Ik vind het nog steeds een lelijk ding. Maar de verliefde blikken van Lis? Die zijn er nog steeds niet minder om geworden.

Heb jij ook ooit zo’n aanschaf gedaan?

x Anniek

Wil je zeker weten dat je geen printable of blog mist, volg mij dan op Facebook, Instagram, Bloglovin’ of schrijf je in voor de nieuwbrief. Tot gauw!

In dit artikel staan partnerlinks van Bol.com. Koop je iets (maakt niet uit wat) via zo’n link, dan ontvang ik daarvan een percentage. Je ontvangt gewoon je artikel zoals je gewend bent en hoeft er verder niks voor te doen, maar ondertussen help je mij enorm. Mijn dank is dus groot mocht je iets bestellen.

Wil je dit artikel bewaren op Pinterest, gebruik dan deze afbeelding.

Disney speelgoed Cars favoriet van Lis minimixtape.nl

BewarenBewaren

BewarenBewaren

33, dromende plannenmaker, reiziger en rupsjenooitgenoeg. Werkt als zelfstandig ondernemer. Trots en verwonderd om mama te zijn van Lis (2). En nog volop aan het ontdekken hóe mama te zijn. Op minimixtape.nl deel ik een mix van toffe printables en design voor kids, voor papa's en mama's die net als ik niet van lelijke dingen houden. Ook schrijf ik over ondernemen en reizen als mama. Tune in, baby!

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Kids design

POPULAIR

TOFFE GEPERSONALISEERDE POSTERS IN MIJN SHOP

Ga naar webshop

INSTAMIX

  • Joehoe! Ik heb deze poster toegevoegd aan mijn shop Hoe
  • WINVIERDAAGSE dag 3  Het is weekend n ik heb
  • Wow Wat een leuke reacties op de winacties en lieve
  • WINVIERDAAGSE dag 2  Gister is de winvierdaagse van start
  • Vandaag voelde bijna als lente maar ik zit in de
  • WINVIERDAAGSE dag 4 zijn jullie klaar voor de laatste winactie?!

FACEBOOK

SHOP & SUPPORT

> Shop bij BOL.com

> Boek via Booking.com

Op mijn site maak ik soms gebruik van affiliate links. Koop of boek je iets (maakt niet uit wat!) via zo’n link, dan ontvang jij gewoon je toffe spul as usual, maar ondertussen help je mij enorm. Mijn dank is dus groot mocht je iets bestellen!

GRATIS WEEKPLANNER

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om geen printable te missen

Booking.com
Kinderkleding nieuwe collectie
To Top