Connect with us

Regenboog printables om cadeautjes mee in te pakken

Printables

Regenboog printables om cadeautjes mee in te pakken

Regenbogen, vorige week unicorns; ik zit in een magische flow met de printables blijkbaar, haha. Een tijdje geleden maakte ik de regenboog poster. Die doet het niet alleen heel erg leuk in een lijstje aan de muur, je kunt ‘m ook prima gebruiken als cadeaupapier. Met matchende cadeaulabels maak jij er helemaal een feestje van.

De regenboog poster download je hier.

regenboog cadeaulabels printable

regenboog cadeaulabels en cadeaupapier

Download regenboog cadeaulabels

Ondertussen ben ik druk allerlei nieuwe printables aan het maken. Soms maak ik op een avond dan ineens zes, zeven schetsen (ja, ook nu tijdens onze camper roadtrip). Heerlijk! En ik kreeg zoveel leuke ideeën na mijn vraag via Stories op Instagram. Nu alles uitwerken tot wat moois waar jij wat aan hebt :).

Oh ja, ook het cadeaupapier en de labels met MILK-print die je op de foto ziet kun je nog steeds downloaden.

PS Vind je dit een leuke printable? Ik waardeer het als je dit bericht met anderen wilt delen! Daarmee help je mij enorm. En voor hen natuurlijk ook tof om van deze gratis download gebruik te kunnen maken :).

Wil je zeker weten dat je niks mist, volg mij dan op Facebook, Instagram of Bloglovin’.Tot gauw!

Continue Reading
Advertisement

33, dromende plannenmaker en rupsjenooitgenoeg. Trots en verwonderd om mama te zijn van Lis (1). En nog volop aan het ontdekken hóe mama te zijn. Op minimixtape deel ik een mix van toffe printables om met/voor je aapie(s) te maken en kids design voor papa's en mama's die net als ik niet van lelijke dingen houden. Tune in, baby!

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Met liefde ingepakt: download dit printable cadeaupapier met hartjesprint - minimixtape

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Printables

POPULAIR

NIEUW: SHOP GEPERSONALISEERDE PRINTABLES

Ga naar webshop

INSTAMIX

  • How I love Mondays! I do really because my weekhellip
  • I had such an inefficient workday today so that meanshellip
  • No today was not my day Feeling a bit offhellip
  • I thought you needed candy colored wooden blocks in yourhellip
  • Stay magical! To all my lovely and new followers hellip
  • YAY my printable countdown poster was picked as a favoritehellip

FACEBOOK

LIEVELINGS WEBSHOP

PSikhouvanjou

Shop je via deze link dan ontvang ik daarvan een percentage. Jij krijgt je toffe kinderspul en ondertussen help je mij enorm. Mijn dank is groot mocht je iets bestellen!

Advertisement

MIS GEEN PRINTABLE! VOLG ME OP

BlogSociety
To Top