Connect with us

Printables voor oud & nieuw

Printables

Printables voor oud & nieuw

Het is vrijdag en dus printable-dag! De printables van deze week staan – hoe kan het ook anders – in het teken van oud & nieuw. En dit zijn dus de laatste printables van dit jaar!

Ik had onwijze ideeën voor de foto’s bij dit blog. Met oliebollen en champagne en een leuke setting en alles. Maar toen waren we deze week ziek. Alle drie. En mama zijn én ziek zijn is geen pretje. Als je dan ook nog deadlines hebt, wordt het nog iets ingewikkelder. Dus probeer ik vandaag twee dagen werk in 1 te proppen, waardoor het foto’s maken er bij in moet schieten.

Maar de printables voor oud & nieuw had ik wel gemaakt, dus ik deel ze toch graag met je.

oud en nieuw printables

Printable spelletje voor oud & nieuw

Maak het extra gezellig oudjaarsavond door terug te blikken op het afgelopen jaar. Met dit printable spelletje haal je eenvoudig leuke herinneringen op. Een conversation starter, zeg maar. Je kunt zelf nog meer vragen verzinnen en opschrijven op de lege kaartjes.

notitieblokjes in zwart wit monochrome stationary
Goede voornemens? Die schrijf je natuurlijk op op een nieuw notitieblokje. 🙂 Superleuk als cadeautje voor jezelf of iemand anders.

Printable mini-vlaggenlijn 2018

Een feestje is niet compleet zonder vlaggenlijn. Dus maakte ik een aantal verschillende opmaken voor een mini banner, die je in een wip gemaakt hebt.

Download oud en nieuw printables

Download 2018 spelletje

Download vlaggen 2018

Last but not least wil ik bedanken voor het lezen van mijn blog en je een hele fijne jaarwisseling wensen!

x Anniek

Wil je zeker weten dat je geen printable of blog mist, volg mij dan op Facebook, Instagram, Bloglovin’ of schrijf je in voor de nieuwbrief. Tot gauw!

Continue Reading
Advertisement

33, dromende plannenmaker, reiziger en rupsjenooitgenoeg. Werkt als zelfstandig ondernemer. Trots en verwonderd om mama te zijn van Lis (2). En nog volop aan het ontdekken hóe mama te zijn. Op minimixtape.nl deel ik een mix van toffe printables en design voor kids, voor papa's en mama's die net als ik niet van lelijke dingen houden. Ook schrijf ik over ondernemen en reizen als mama. Tune in, baby!

1 Comment

1 Comment

  1. Ingrid Ferwerda-Jacobs

    29 december 2017 at 17:59

    Keileuk! Uitprinten kan helaas niet meer met mijn 2 printers. (Beiden scannen alleen nog maar)maar deze zijn ook leuk om last-minute te knutselen!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Printables

POPULAIR

TOFFE GEPERSONALISEERDE POSTERS IN MIJN SHOP

Ga naar webshop

INSTAMIX

No images found!
Try some other hashtag or username

FACEBOOK

LIEVELINGS WEBSHOPS

Shop bij BOL.com

Op mijn site maak ik soms gebruik van affiliate links. Shop je iets (maakt niet uit wat!) via deze links, dan ontvang jij gewoon je toffe spul as usual, maar ondertussen help je mij enorm. Mijn dank is groot mocht je iets bestellen!

Advertisement

GRATIS WEEKPLANNER

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om geen printable te missen

To Top