Connect with us

Printable weekplanner voor het gezin

Printables

Printable weekplanner voor het gezin

Rust, reinheid en regelmaat. Die mantra kent elke mama denk ik wel. Het was de inspiratie van de weekplanner voor kinderen die ik vorige week maakte. Maar ik wilde ook graag een familieplanner maken.

Weekplanner voor het hele gezin

De weekplanner voor kinderen kun je natuurlijk uitprinten voor elk gezinslid. Een eigen planner voor je kind is ook erg stoer. Maar in één oogopslag overzicht hebben is juist weer heel fijn voor de mama’s en papa’s. Vandaar dus deze week de planner voor het hele gezin.

printable weekplanner familie gezin download

familieplanner printable weekplanner gezin

Je kunt deze weekplanner zo vaak printen als je wilt. Ook leuk: printen op gekleurd papier.

Download de gratis familieplanner

Download weekplanner familie

Kun jij deze printable goed gebruiken? Mocht je iemand kennen voor wie deze planner ook een uitkomst is, deel ‘m dan vooral. Ik stel dat zeer op prijs!

x Anniek

Shop je bij Bol.com via deze link dan ontvang ik daarvan een percentage. Jij hoeft er verder niks voor te doen en ondertussen help je mij enorm. Een bijdrage maakt het makkelijker de gratis printables te blijven maken. Mijn dank is dus groot mocht je iets (maakt niet uit wat!) via deze link bestellen. Of neem eens een kijkje in mijn eigen shop :).

Wil je zeker weten dat je geen printable of blog mist, volg mij dan op Facebook, Instagram, Bloglovin’ of schrijf je in voor de nieuwbrief. Tot gauw!

Continue Reading
Advertisement

33, dromende plannenmaker, reiziger en rupsjenooitgenoeg. Werkt als zelfstandig ondernemer. Trots en verwonderd om mama te zijn van Lis (2). En nog volop aan het ontdekken hóe mama te zijn. Op minimixtape.nl deel ik een mix van toffe printables en design voor kids, voor papa's en mama's die net als ik niet van lelijke dingen houden. Ook schrijf ik over ondernemen en reizen als mama. Tune in, baby!

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Printables

POPULAIR

TOFFE GEPERSONALISEERDE POSTERS IN MIJN SHOP

Ga naar webshop

INSTAMIX

No images found!
Try some other hashtag or username

FACEBOOK

LIEVELINGS WEBSHOPS

Shop bij BOL.com

Op mijn site maak ik soms gebruik van affiliate links. Shop je iets (maakt niet uit wat!) via deze links, dan ontvang jij gewoon je toffe spul as usual, maar ondertussen help je mij enorm. Mijn dank is groot mocht je iets bestellen!

Advertisement

GRATIS WEEKPLANNER

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om geen printable te missen

To Top