Connect with us

Download nu deze regenboog poster voor de kinderkamer

Printables

Download nu deze regenboog poster voor de kinderkamer

Is er iets magischer dan een regenboog? Een unicorn misschien. Of een kop verse koffie in de ochtend. Anyway, ook al ben ik 33 (ouch!), ik word nog altijd ontzettend blij van een regenboog. Tijd dus voor een ontwerp met de betoverende gekleurde strepen.

When it rains, look for rainbows

Ik maakte een poster, want posters in het interieur zijn hip. Die trend ontgaat ook de kamers van onze kleintjes niet. Er zijn inmiddels ontzettend veel ontwerpen voor baby- en kinderkamers. Maar omdat veranderen zo leuk is, kan er altijd nog wel eentje bij, dacht ik. Haha.

Zoek jij dus nog een leuke poster voor de kinderkamer? Je hebt ‘m bij deze gevonden! En bovendien: deze gezellige regenboog poster is gratis!

Printable rainbow poster regenboog kinderkamer

Printable regenboog poster voor kinderkamer

Je hoeft alleen maar op de download onderaan deze pagina te klikken en je kunt het bestand vervolgens zelf afdrukken. Gratis en voor niks een nieuwe poster dus. Het enige wat ik leuk zou vinden, is als je dit bericht deelt met anderen. Zodat zij ook van deze printable poster af weten. Dat zou tof zijn!

 

Als je de regenboog poster in een lijst ophangt, kun je ‘m op gewoon A4 papier printen. Wil je de poster liever anders ophangen, bijvoorbeeld met masking tape, dan is het mooier hem op dikker papier af te drukken. Minstens 160 gram. Zorg ook dat je printer op randloos printen ingesteld staat.

Download regenboog poster kinderkamer

PS ik heb deze printable ook eens gebruikt als cadeaupapier. Mochten je muren al vol hangen met moois, dan kun je de regenbogen dus voor het inpakken van cadeautjes gebruiken.

Ik hoop dat je dit weer een mooie printable vindt. Stuur me vooral een foto als je de poster hebt geprint en opgehangen, vind ik leuk!

 

Continue Reading
Advertisement

33, dromende plannenmaker en rupsjenooitgenoeg. Trots en verwonderd om mama te zijn van Lis (1). En nog volop aan het ontdekken hóe mama te zijn. Op minimixtape deel ik een mix van toffe printables om met/voor je aapie(s) te maken en kids design voor papa's en mama's die net als ik niet van lelijke dingen houden. Tune in, baby!

2 Comments

2 Comments

  1. Pingback: Houten muurdecoratie voor de kinderkamer die je in je hele huis wilt - minimixtape

  2. Pingback: Regenboog printables om cadeautjes mee in te pakken - minimixtape

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Printables

POPULAIR

INSTAMIX

  • Friyay! Lets make it a bigger party with these printablehellip
  • GM! Feeling super duper excited today mostly because waking uphellip
  • Sooo today was a travel day crossing the water tohellip
  • Who has the honor of styling a new babyroom? Imhellip
  • A snippet of our home today on the blog Reallyhellip
  • Memories swipe Thankful and happy happy for being on thishellip

FACEBOOK

LIEVELINGS WEBSHOP

PSikhouvanjou

Shop je via deze link dan ontvang ik daarvan een percentage. Jij krijgt je toffe kinderspul en ondertussen help je mij enorm. Mijn dank is groot mocht je iets bestellen!

Advertisement

MIS GEEN PRINTABLE! VOLG ME OP

BlogSociety
To Top