Connect with us

Printable bedankjes voor lieve juffen en meesters – easy DIY

Printables

Printable bedankjes voor lieve juffen en meesters – easy DIY

Dacht jij al na over een bedankje voor de juf of meester? Niet in de stress schieten; ik heb een makkelijke printable voor je zodat je in no time zelf een cadeautje voor het einde van het schooljaar maakt.

Nog geen bedankje? Dit is je redmiddel!

“Oeps, nog gauw even een cadeautje voor de juf of meester regelen.” Tenminste, ik denk dat het bij mij zo zou gaan. Ik heb zelf nog geen schoolgaand kindje, maar ik ken mezelf goed genoeg om te weten dat ik daar hopeloos laat aan zou beginnen en dan ook zonodig nog iets origineels en creatiefs wil en dat dat dan helemaal in de soep loopt. It happened before – het gemiddelde verjaardagscadeau is hierop geen uitzondering.

Wat is dan een redmiddel? Iets wat je last minute in elkaar kan flansen en er ook nog eens leuk uit ziet.

Zoals een printable!
馃檪

printable afscheidscadeau meester jufCadeautje voor juf of meester zelf knutselen

Ook als je niet het knutseltype bent is deze printable je redding. Dit zelfgemaakte bedankje voor juf of meester rolt met een druk op de knop uit je printer. Even kind aan het werk zetten met wat kleurpotloden en er vervolgens een paar aardige woorden bij schrijven. Een kind kan de was doen!
Ik lees online over hele cadeaupakketten voor juffen en meesters, maar een persoonlijk bedankje en iets wat door de kids zelf gemaakt is lijkt mij toch het meest speciaal…

Juf of meester in het zonnetje zetten

Wat heeft jouw kind allemaal geleerd dit jaar? Als ik zie hoe hard het in een maand kan gaan, ben ik benieuwd wat een verschil het moet zijn met begin en einde schooljaar. Die skills hebben ze natuurlijk van hun paps en mams, maar laten we de bijdrage van juffen en meesters niet uitvlakken :P. Deze harde werkers verdienen het best om even in het zonnetje gezet te worden met een origineel bedankje als afscheidscadeau. “I learned from the best”. Is er een mooier compliment?

printable kleurplaat en kaart bedankt juf meester

Printbare juf en meester bedankjes

Ok, jij moet dus nog even een juf of meester verrassen. Met deze twee makkelijke printables kun je die ‘to do’ van je takenlijst afstrepen. Klik op de download hieronder om de bestanden te kunnen printen.

Ik maakte een kaart en een kleurplaat. Print ze zo vaak als je wilt. Heb je iets leuks gemaakt, stuur je dan een fotootje?

Download kaart bedankt juf meester

Download kleurplaat afscheidscadeau juf meester

En houd vol, het is bijna vakantie!

PS Vind je dit een leuke printable? Je helpt mij enorm door het met anderen te delen! En voor hen natuurlijk ook tof om van deze gratis download te profiteren :).

33, dromende plannenmaker, reiziger en rupsjenooitgenoeg. Werkt als zelfstandig ondernemer. Trots en verwonderd om mama te zijn van Lis (2). En nog volop aan het ontdekken h贸e mama te zijn. Op minimixtape.nl deel ik een mix van toffe printables en design voor kids, voor papa's en mama's die net als ik niet van lelijke dingen houden. Ook schrijf ik over ondernemen en reizen als mama. Tune in, baby!

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Printables

POPULAIR

TOFFE GEPERSONALISEERDE POSTERS IN MIJN SHOP

Ga naar webshop

INSTAMIX

  • WINVIERDAAGSE dag 2  Gister is de winvierdaagse van start
  • Wow Wat een leuke reacties op de winacties en lieve
  • WINVIERDAAGSE dag 3  Het is weekend n ik heb
  • Vandaag voelde bijna als lente maar ik zit in de
  • Joehoe! Ik heb deze poster toegevoegd aan mijn shop Hoe
  • WINVIERDAAGSE dag 4 zijn jullie klaar voor de laatste winactie?!

FACEBOOK

SHOP & SUPPORT

> Shop bij BOL.com

> Boek via Booking.com

Op mijn site maak ik soms gebruik van affiliate links. Koop of boek je iets (maakt niet uit wat!) via zo’n link, dan ontvang jij gewoon je toffe spul as usual, maar ondertussen help je mij enorm. Mijn dank is dus groot mocht je iets bestellen!

GRATIS WEEKPLANNER

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om geen printable te missen

Booking.com
Kinderkleding nieuwe collectie
To Top