Connect with us

Gepersonaliseerde posters – met eigen voorletter of geboortedatum

Kids design

Gepersonaliseerde posters – met eigen voorletter of geboortedatum

Dit is absoluut de spannendste blog die ik tot nu toe schreef. Maar ook de leukste. Want stiekem ben ik best trots. De posters die je op de foto’s ziet, zijn namelijk gemaakt door mij. Door MIJ!

Groot nieuws: Minimixtape heeft een SHOP!

Al een tijd lang speelde het door mijn hoofd om naast de gratis printables ook gepersonaliseerde printables aan te bieden. Oftewel: met eigen naam of eigen (voor)letter of eigen geboortedatum – je snapt ‘m.

gepersonaliseerde kinderkamer poster minimixtape

Ontwerpen, ontwerpen, ontwerpen

Dus ben ik de laatste weken ontzettend druk geweest met het ontwerpen, testen, verbeteren, twijfelen en fotograferen van hele toffe kinderkamer posters. Ohja, en natuurlijk het maken van een webshop. Alles even tussendoor, naast de werkzaamheden voor dit blog en de gratis printables die ik elke week maak, naast mijn baan en naast mijn gezin.

Maar ik vind het dus ontzettend leuk; alleen al van het schrijven van dit blog word ik weer razend enthousiast. Mijn eigen shop!

NEEM GELIJK EEN KIJKJE

Open for business

Dat is echter ook waarom ik het zo spannend vind. Het is een stukje van mezelf. Zeg maar de spanning voor het plaatsen van een printable (waar ik vrijdag over schreef), maar dan in het kwadraat. Nog iets erger eigenlijk. Maar goed, wil ik echt iets maken van mijn shop, dan is het tijd om 1. te vertellen dat hij bestaat en 2. wat aan promotie te doen!

gepersonaliseerde kinderkamer poster eigen letter okergeel jongenskamer

Budget make over met posters

Omdat ik posters zelf zo ontzettend leuk vind – ook om te maken – was het niet meer dan logisch hier mee te starten in de shop. Posters maken je kinderkamer of babykamer af, je kunt er de sfeer mee bepalen en door ze te wisselen doe je de gemakkelijkste budget mini make over ooit.

Gepersonaliseerde posters voor kinderkamer, babykamer

En hoe leuk is het dan als jouw poster iets persoonlijks heeft? Een poster voor de kinderkamer op maat? Ik maak gepersonaliseerde kinderkamerposters die je zelf kunt printen. Zo heb je echt iets unieks & op maat gemaakt, maar voor een hele fijne prijs.

kinderkamer poster babykamer gepersonaliseerd eigen letter

Printable posters? Zelf printen of laten afdrukken

Je ontvangt jouw poster op maat dus als PDF. Vaak hang je een poster in een lijst, dan kun je deze prima op standaard papier printen. Wil je de poster graag met washi tape ophangen, print dan op minstens 160 grams papier. En heb je helemaal geen zin om zelf te printen? Stuur het bestand dan naar een (internet)drukker of mail mij even.

DE POSTERS SHOP JE HIER

Ok, en nu het spannendste: wat vind jij van de shop? En, wil je me helpen? Reageren, delen, liken, op social media of in real life; weet dat ik het ontzettend waardeer. En ik kan alle hulp gebruiken om hier een succes van te maken :). Dus mijn dank is groooot! 🙂

Continue Reading
Advertisement

33, dromende plannenmaker, reiziger en rupsjenooitgenoeg. Werkt als zelfstandig ondernemer. Trots en verwonderd om mama te zijn van Lis (1). En nog volop aan het ontdekken hóe mama te zijn. Op minimixtape deel ik een mix van toffe printables om met/voor je aapie(s) te maken en design voor kids, voor papa’s en mama’s die net als ik niet van lelijke dingen houden. Tune in, baby!

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Kids design

POPULAIR

TOFFE GEPERSONALISEERDE POSTERS IN MIJN SHOP

Ga naar webshop

INSTAMIX

  • Genieten  van het winterwonderland zie stories en van dithellip
  • Bye bye Fuerteventura wat hebben we genoten En wat eenhellip
  • Last call  alleen vanavond nog kun je meedoen aanhellip
  • Kerst printable! Wij vieren hier vanavond nog Sinterklaas als inhellip
  • Blij dat ik glij  er staat een nieuwe bloghellip
  • Zoveel mooie sneeuwfotos in mijn feed! Ik kan natuurlijk niethellip

FACEBOOK

LIEVELINGS WEBSHOPS

Shop bij BOL.com

Op mijn site maak ik soms gebruik van affiliate links. Shop je iets (maakt niet uit wat!) via deze links, dan ontvang jij gewoon je toffe spul as usual, maar ondertussen help je mij enorm. Mijn dank is groot mocht je iets bestellen!

Advertisement

KERST PRINTABLE – GRATIS

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om geen printable te missen

To Top