Connect with us

Liefde voor deze originele monochrome boekenkast

Kids design

Liefde voor deze originele monochrome boekenkast

De blog van vandaag is niet te lang – ik ben blij als ik überhaupt iets online krijg met de haperende wifi tijdens onze roadtrip. En ik ben zó vol van het maken van nieuwe printables waar ik nu druk mee ben, dat schrijven bijna moeite kost hihi. Er komen echt leuke dingen aan! Al zeg ik het zelf. Mocht je het je afvragen, ik vier ook heus vakantie hoor :).

Panda love

Maar goed, maandag is kidsdesign-blogdag, dus weer een gave vondst op het program.

Een tijd geleden schreef ik over de kartonnen speelhuisjes van Funny Paper. Zij maken ook andere dingen, zoals deze boekenkast. In panda-vorm. En, van papier dus. Ik vind ‘m gaaf!

Een fijne bijkomstigheid van vormgeving met panda’s: het wordt altijd zwart/wit. Yay!

Je moet misschien wel een beetje ruimte hebben in je huis wil je zo’n losstaande boekenkast kwijt kunnen. Maar dan heb je ook wel een unieke plek voor de boekjes van je kids. Ik kan me voorstellen dat het (ook) voor hen een geweldig item is.

Wil je zeker weten dat je niks mist, volg mij dan op Facebook, Instagram of Bloglovin’. Tot gauw!

Continue Reading
Advertisement

33, dromende plannenmaker en rupsjenooitgenoeg. Trots en verwonderd om mama te zijn van Lis (1). En nog volop aan het ontdekken hóe mama te zijn. Op minimixtape deel ik een mix van toffe printables om met/voor je aapie(s) te maken en kids design voor papa's en mama's die net als ik niet van lelijke dingen houden. Tune in, baby!

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Kids design

POPULAIR

NIEUW: SHOP GEPERSONALISEERDE PRINTABLES

Ga naar webshop

INSTAMIX

  • I had such an inefficient workday today so that meanshellip
  • YAY my printable countdown poster was picked as a favoritehellip
  • No today was not my day Feeling a bit offhellip
  • I thought you needed candy colored wooden blocks in yourhellip
  • Stay magical! To all my lovely and new followers hellip
  • How I love Mondays! I do really because my weekhellip

FACEBOOK

LIEVELINGS WEBSHOP

PSikhouvanjou

Shop je via deze link dan ontvang ik daarvan een percentage. Jij krijgt je toffe kinderspul en ondertussen help je mij enorm. Mijn dank is groot mocht je iets bestellen!

Advertisement

MIS GEEN PRINTABLE! VOLG ME OP

BlogSociety
To Top