Connect with us

Houten muurdecoratie voor de kinderkamer die je in je hele huis wilt

Kids design

Houten muurdecoratie voor de kinderkamer die je in je hele huis wilt

Wat hang je aan de muur in de kinderkamer? Posters zijn een logische keuze. En een dikke trend. Maar het kan ook anders. Met hout van Swietniesiesklada.

Wat hang je aan de muur in de kinderkamer?

Ik zou de muren in de kamer van Lis wel kunnen behangen met muurdecoratie. Ik kom zo. veel. leuks. tegen wat eigenlijk gewoon een plekje aan de wand verdient.

Zo schreef ik al over de dierenkoppen van Chloe Fleury. En de regenboog poster die je hier kunt downloaden is ook pretty cute. Het aanbod toffe posters voor baby- en kinderkamers is sowieso overweldigend groot.

Maar er is dus ook ander moois: maak kennis met de minimalistische houten wanddecoratie van Swietniesiesklada.

Swietniesiesklada wanddecoratie hout Swietniesiesklada wanddecoratie diamant hout Swietniesiesklada wanddecoratie vos minimalistisch hout

Mooi voor de kinderkamer – en 10 andere plekken in huis

Zijn deze houten panelen niet geweldig? Zo’n item is echt een lekkere sfeerbepaler. Voor je hele huis eigenlijk. Een diamant of beer op muren van de kinderkamer, een vos boven de bank, houten rechthoeken in de gang, een driehoekformatie bij de eetkamertafel… Zo maar een paar ingevingen. En ze klinken allemaal als een goed idee, niet?

De houten panelen zijn er als vorm, zoals de vos, maar je kunt ook zelf een figuur maken met de verschillende groottes en kleuren driehoeken. De eenvoudige looks zijn al briljant, de goedgekozen kleurtjes maken het af. Smullen!

Minimalistisch design uit Polen aan de wand

Swietniesiesklada is opgericht door de Poolse Paulina. Het idee om houten wanddecoratie te maken ontstond door haar fascinatie voor simpele, pure en geometrische vormen en kleurrijk design. Alle houten panelen worden door haar gemaakt.

Ze is nog maar net begonnen en de verkoop is al een succes. De Engelstalige webshop van Swietniesiesklada is dus in de maak. Met een beetje Google Translate kun je via de huidige Poolse website al wel je bestelling plaatsen, want ze verzendt gewoon naar Nederland.

En nu we het toch over vertalen hebben; ben jij ook zo benieuwd wat en of de naam Swietniesiesklada iets betekent? Ik kon het ook niet laten. Translate vertaalt ‘swietnie sie sklada’ naar iets als ‘it’s great to make’. Maar ik vroeg het Paulina en zij gaf een toch wat complexere uitleg.

De naam zou staan voor perfect matchende stukken. Zoals de driehoeken en zeshoeken die ze maakt perfect bij elkaar passen.

Continue Reading
Advertisement

33, dromende plannenmaker en rupsjenooitgenoeg. Trots en verwonderd om mama te zijn van Lis (1). En nog volop aan het ontdekken hóe mama te zijn. Op minimixtape deel ik een mix van toffe printables om met/voor je aapie(s) te maken en kids design voor papa's en mama's die net als ik niet van lelijke dingen houden. Tune in, baby!

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Kids design

POPULAIR

NIEUW: SHOP GEPERSONALISEERDE PRINTABLES

Ga naar webshop

INSTAMIX

  • Stay magical! To all my lovely and new followers hellip
  • I thought you needed candy colored wooden blocks in yourhellip
  • I had such an inefficient workday today so that meanshellip
  • No today was not my day Feeling a bit offhellip
  • How I love Mondays! I do really because my weekhellip
  • YAY my printable countdown poster was picked as a favoritehellip

FACEBOOK

LIEVELINGS WEBSHOP

PSikhouvanjou

Shop je via deze link dan ontvang ik daarvan een percentage. Jij krijgt je toffe kinderspul en ondertussen help je mij enorm. Mijn dank is groot mocht je iets bestellen!

Advertisement

MIS GEEN PRINTABLE! VOLG ME OP

BlogSociety
To Top