Connect with us

Origineel kinderboek met mooi design

Kids design

Origineel kinderboek met mooi design

Sinds Lis er is, ontvouwt de wondere wereld van de kinderboeken zich voor ons. En het is niet zelden dat ik met kromme tenen een boekje voorlees. Wat verbaas ik me soms over de kwaliteit van de verhalen en de tekeningen. Zeker van sommige overbekende titels. Gelukkig zijn er ook pareltjes van kinderboeken te vinden waar ik wel heel blij van wordt. Een daarvan is ‘This Clumsy Monster’.

Design kinderboek om te lezen én te ontdekken

Zoals de naam wellicht al doet vermoeden: dit is een Engelstalig boekje inderdaad. Niet dat ik Lis nu al Engels bij wil brengen. Ik vond dit vooral een origineel kinderboek, met een prachtig design. De kleuren en het formaat van het boekje zijn anders dan anders. Perfect om te ontdekken. En dat is precies wat de uitgever van de boeken wil bereiken.

This Clumsy Monster wordt uitgegeven door Owl & Dog Playbooks, een onafhankelijke kinderboeken-uitgeverij uit de UK. Alle boeken die zij produceren zijn gemaakt om te lezen én mee te spelen. Door verrassende formaten en vormgeving willen ze kinderen uitdagen om boeken te ontdekken, ook op een andere manier dan ze te lezen.
design origineel kinderboek the clumsy monster design origineel kinderboek the clumsy monster

Wat maakt ‘This Clumsy Monster’ zo clumsy, en leuk?

Benieuwd naar wat je dan voorleest? Het verhaal van This Clumsy Monster is geschreven in rijm. Het gaat over een monster wat steeds in de problemen komt, omdat hij maar niet zoals de rest kan zijn. Uiteindelijk blijkt dit zijn beste eigenschap te zijn. Ook nog moraal in dit design boekje dus ;).

design origineel kinderboek the clumsy monster

De ene kant van het boek is bedrukt met het verhaal. Helemaal uitgevouwen vormt de andere kant een afbeelding van hoofdpersoon Clumsy Monster. Lis pakt het kinderboek regelmatig zelf uit de kast en speelt er dan mee. Ze vond het uitermate grappig dat ze met een boek-beest kon spelen. En de harmonica-vorm blijft voor haar verrassend.

This Clumsy Monster kun je bestellen via uitgeverij Owl & Dog Playbooks.

Continue Reading
Advertisement

33, dromende plannenmaker, reiziger en rupsjenooitgenoeg. Werkt als zelfstandig ondernemer. Trots en verwonderd om mama te zijn van Lis (1). En nog volop aan het ontdekken hóe mama te zijn. Op minimixtape deel ik een mix van toffe printables om met/voor je aapie(s) te maken en design voor kids, voor papa’s en mama’s die net als ik niet van lelijke dingen houden. Tune in, baby!

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Kids design

POPULAIR

NIEUW IN MIJN WEBSHOP, NEEM JE EEN KIJKJE?

Ga naar webshop

INSTAMIX

 • Oh my over 10 dagen wordt Lis 2 jaar 2!!hellip
 • Die focus op de was daar kan ik nog wathellip
 • Ohhh wat hebben wij genoten dit weekend en vandaag vanhellip
 • GM! Ik heb zojuist de winnaar van de autootjes geloothellip
 • GM! Er staat een nieuwe blog in de categorie lievelingshellip
 • Cute kids club gratis printable poster Na alle tekeningenhellip

FACEBOOK

LIEVELINGS WEBSHOPS

 • PSikhouvanjou
 • Bol.com
 • “>Shop bij BOL.com
  Op mijn site maak ik soms gebruik van affiliate links. Shop je iets (maakt niet uit wat!) via deze links, dan ontvang jij gewoon je toffe spul as usual, maar ondertussen help je mij enorm. Mijn dank is groot mocht je iets bestellen!

Advertisement

AFTELKALENDER SINTERKLAAS – GRATIS

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om geen printable te missen

To Top