Connect with us

Origineel kinderboek met mooi design

Kids design

Origineel kinderboek met mooi design

Sinds Lis er is, ontvouwt de wondere wereld van de kinderboeken zich voor ons. En het is niet zelden dat ik met kromme tenen een boekje voorlees. Wat verbaas ik me soms over de kwaliteit van de verhalen en de tekeningen. Zeker van sommige overbekende titels. Gelukkig zijn er ook pareltjes van kinderboeken te vinden waar ik wel heel blij van wordt. Een daarvan is ‘This Clumsy Monster’.

Design kinderboek om te lezen én te ontdekken

Zoals de naam wellicht al doet vermoeden: dit is een Engelstalig boekje inderdaad. Niet dat ik Lis nu al Engels bij wil brengen. Ik vond dit vooral een origineel kinderboek, met een prachtig design. De kleuren en het formaat van het boekje zijn anders dan anders. Perfect om te ontdekken. En dat is precies wat de uitgever van de boeken wil bereiken.

This Clumsy Monster wordt uitgegeven door Owl & Dog Playbooks, een onafhankelijke kinderboeken-uitgeverij uit de UK. Alle boeken die zij produceren zijn gemaakt om te lezen én mee te spelen. Door verrassende formaten en vormgeving willen ze kinderen uitdagen om boeken te ontdekken, ook op een andere manier dan ze te lezen.
design origineel kinderboek the clumsy monster design origineel kinderboek the clumsy monster

Wat maakt ‘This Clumsy Monster’ zo clumsy, en leuk?

Benieuwd naar wat je dan voorleest? Het verhaal van This Clumsy Monster is geschreven in rijm. Het gaat over een monster wat steeds in de problemen komt, omdat hij maar niet zoals de rest kan zijn. Uiteindelijk blijkt dit zijn beste eigenschap te zijn. Ook nog moraal in dit design boekje dus ;).

design origineel kinderboek the clumsy monster

De ene kant van het boek is bedrukt met het verhaal. Helemaal uitgevouwen vormt de andere kant een afbeelding van hoofdpersoon Clumsy Monster. Lis pakt het kinderboek regelmatig zelf uit de kast en speelt er dan mee. Ze vond het uitermate grappig dat ze met een boek-beest kon spelen. En de harmonica-vorm blijft voor haar verrassend.

This Clumsy Monster kun je bestellen via uitgeverij Owl & Dog Playbooks.

33, dromende plannenmaker, reiziger en rupsjenooitgenoeg. Werkt als zelfstandig ondernemer. Trots en verwonderd om mama te zijn van Lis (2). En nog volop aan het ontdekken hóe mama te zijn. Op minimixtape.nl deel ik een mix van toffe printables en design voor kids, voor papa's en mama's die net als ik niet van lelijke dingen houden. Ook schrijf ik over ondernemen en reizen als mama. Tune in, baby!

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Kids design

POPULAIR

TOFFE GEPERSONALISEERDE POSTERS IN MIJN SHOP

Ga naar webshop

INSTAMIX

  • Wow Wat een leuke reacties op de winacties en lieve
  • WINVIERDAAGSE dag 2  Gister is de winvierdaagse van start
  • Vandaag voelde bijna als lente maar ik zit in de
  • WINVIERDAAGSE dag 4 zijn jullie klaar voor de laatste winactie?!
  • Joehoe! Ik heb deze poster toegevoegd aan mijn shop Hoe
  • WINVIERDAAGSE dag 3  Het is weekend n ik heb

FACEBOOK

SHOP & SUPPORT

> Shop bij BOL.com

> Boek via Booking.com

Op mijn site maak ik soms gebruik van affiliate links. Koop of boek je iets (maakt niet uit wat!) via zo’n link, dan ontvang jij gewoon je toffe spul as usual, maar ondertussen help je mij enorm. Mijn dank is dus groot mocht je iets bestellen!

GRATIS WEEKPLANNER

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om geen printable te missen

Booking.com
Kinderkleding nieuwe collectie
To Top