Connect with us

Ontspannen op het strand met Beach & Bandits UV-kleding

Lievelingsmix

Ontspannen op het strand met Beach & Bandits UV-kleding

Ik wilde het mezelf graag gemakkelijk maken op het strand en schafte een UV-pakje aan van Beach & Bandits. Niet goedkoop, maar wat ben ik – en Lis – er blij mee!

Zoektocht naar hippe UV-kleding

Misschien had je het al opgevangen, maar deze hele maand wonen en werken wij vanuit Portugal. Er staan dus ook heel wat uurtjes strand gepland. Werken doen we om en om ’s ochtends, tijdens de middagslaap en ’s avonds. ’s Middags is het beachtime! Zelf smeer ik altijd factor 50. Ook bij Lis, maar wat vind ik het een gedoe. En dan dat zand weer in die plakkerige zooi… Ik wilde het mezelf makkelijk maken en besloot op zoek te gaan naar UV-kleding.

hippe uv-kleding beach and bandits monochrome

Nu heb je daar een heleboel en best betaalbare varianten van. Het UV-pakje van Beach & Bandits stal echter gelijk mijn hart. SPF 50+! Lange mouwen! Lange pijpen! En: su-per cute! Na een strooptocht over internet om een goedkoper exemplaar te vinden wat bovendien aan dezelfde criteria voldeed (de lange pijpen en de looks waren steevast de dealbreaker), was ik het zat. Hop, pakkie in de virtuele winkelwagen, klaar.

Suit up!

En wat zit ik er ontspannen bij op het strand als Lis haar bandietenpak aan heeft. Ook zij zelf vindt het helemaal geweldig, zeker nu papa en mama ook regelmatig in surfpak lopen. ‘Pak, papa mama, Lis ook’, zegt ze dan.

Ik ben een relaxte mama met mijn kind in bandietenpak. Nu hoef ik me alleen maar af te vragen wat de betekenis is van haar matching boevengezicht.

De stof van het gestreepte UV-pakje voelt heerlijk comfortabel en Lis kan er echt fijn in spelen. Ze vindt het dan ook geen probleem het pak aan te krijgen. Het motto van Beach & Bandits is ‘stay wild child’ en zo voelt het ook echt: zij kan heerlijk spelen en mama kan er zorgeloos naar kijken.

Beach and bandits UV-pakje monochrome

Voornaamste reden voor aanschaf van deze UV-kleding was natuurlijk bescherming tegen de zon. Een tijdje geleden was ons moppie echter ook nog niet zo’n groot fan van zand. Lange mouwen en pijpen leken mij dus een goede oplossing, ik had al bedacht haar zelfs sokken aan te trekken mocht ze het zand tegen haar huid maar niks blijven vinden. Maar dankzij wat zandbaktraining thuis is ze helemaal om, we hebben echt een mini beach babe op de wereld gezet haha.

Beach & Bandits – Stay wild child

De hele collectie UV-kleding van Beach & Bandits is trouwens echt geweldig. De prints zijn zo cool, dat zelfs oudere kids de shirts, shorts en badpakken vast met plezier aan willen. En ik wilde dus per sé een setje met lange pijpen, anders was de keuze echt heel moeilijk geweest!

beach-bandits-uv-badpak-flamingo-feather

Beach and bandits uv-kleding jongens

COME OUT OF YOUR SHELL, GO TO THE BEACH
LIVE IN THE SUNSHINE
STAY WILD CHILD
– Beach and Bandits

Heb jij ook UV-kleding voor je kindje?

PS zondag is het Vaderdag! Heb je nog vaderdagcadeautjes nodig, print dan even deze Daddy Cool kleurplaat. Of maak het ontbijt extra speciaal met de vaderdagkaart en placemat.

In dit artikel staat een affiliate-link. Als je via deze link een bestelling doet, ontvang ik daarvan een klein percentage. Jij shopt gewoon je toffe spul zoals je gewend bent, maar ondertussen help je mij deze site te blijven vullen. Bij deze wil ik je daarom alvast ontzettend bedanken mocht je iets via de link kopen.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Continue Reading
Advertisement

33, dromende plannenmaker en rupsjenooitgenoeg. Trots en verwonderd om mama te zijn van Lis (1). En nog volop aan het ontdekken hóe mama te zijn. Op minimixtape deel ik een mix van toffe printables om met/voor je aapie(s) te maken en kids design voor papa's en mama's die net als ik niet van lelijke dingen houden. Tune in, baby!

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Funky zonnehoedjes met UV-protectie - minimixtape

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Lievelingsmix

POPULAIR

NIEUW: SHOP GEPERSONALISEERDE PRINTABLES

Ga naar webshop

INSTAMIX

  • I thought you needed candy colored wooden blocks in yourhellip
  • No today was not my day Feeling a bit offhellip
  • How I love Mondays! I do really because my weekhellip
  • YAY my printable countdown poster was picked as a favoritehellip
  • I had such an inefficient workday today so that meanshellip
  • Stay magical! To all my lovely and new followers hellip

FACEBOOK

LIEVELINGS WEBSHOP

PSikhouvanjou

Shop je via deze link dan ontvang ik daarvan een percentage. Jij krijgt je toffe kinderspul en ondertussen help je mij enorm. Mijn dank is groot mocht je iets bestellen!

Advertisement

MIS GEEN PRINTABLE! VOLG ME OP

BlogSociety
To Top