Connect with us

Ontspannen op het strand met Beach & Bandits UV-kleding

Kids design

Ontspannen op het strand met Beach & Bandits UV-kleding

Ik wilde het mezelf graag gemakkelijk maken op het strand en schafte een UV-pakje aan van Beach & Bandits. Niet goedkoop, maar wat ben ik – en Lis – er blij mee!

Zoektocht naar hippe UV-kleding

Misschien had je het al opgevangen, maar deze hele maand wonen en werken wij vanuit Portugal. Er staan dus ook heel wat uurtjes strand gepland. Werken doen we om en om ’s ochtends, tijdens de middagslaap en ’s avonds. ’s Middags is het beachtime! Zelf smeer ik altijd factor 50. Ook bij Lis, maar wat vind ik het een gedoe. En dan dat zand weer in die plakkerige zooi… Ik wilde het mezelf makkelijk maken en besloot op zoek te gaan naar UV-kleding.

hippe uv-kleding beach and bandits monochrome

Nu heb je daar een heleboel en best betaalbare varianten van. Het UV-pakje van Beach & Bandits stal echter gelijk mijn hart. SPF 50+! Lange mouwen! Lange pijpen! En: su-per cute! Na een strooptocht over internet om een goedkoper exemplaar te vinden wat bovendien aan dezelfde criteria voldeed (de lange pijpen en de looks waren steevast de dealbreaker), was ik het zat. Hop, pakkie in de virtuele winkelwagen, klaar.

Suit up!

En wat zit ik er ontspannen bij op het strand als Lis haar bandietenpak aan heeft. Ook zij zelf vindt het helemaal geweldig, zeker nu papa en mama ook regelmatig in surfpak lopen. ‘Pak, papa mama, Lis ook’, zegt ze dan.

Ik ben een relaxte mama met mijn kind in bandietenpak. Nu hoef ik me alleen maar af te vragen wat de betekenis is van haar matching boevengezicht.

De stof van het gestreepte UV-pakje voelt heerlijk comfortabel en Lis kan er echt fijn in spelen. Ze vindt het dan ook geen probleem het pak aan te krijgen. Het motto van Beach & Bandits is ‘stay wild child’ en zo voelt het ook echt: zij kan heerlijk spelen en mama kan er zorgeloos naar kijken.

Beach and bandits UV-pakje monochrome

Voornaamste reden voor aanschaf van deze UV-kleding was natuurlijk bescherming tegen de zon. Een tijdje geleden was ons moppie echter ook nog niet zo’n groot fan van zand. Lange mouwen en pijpen leken mij dus een goede oplossing, ik had al bedacht haar zelfs sokken aan te trekken mocht ze het zand tegen haar huid maar niks blijven vinden. Maar dankzij wat zandbaktraining thuis is ze helemaal om, we hebben echt een mini beach babe op de wereld gezet haha.

Beach & Bandits – Stay wild child

De hele collectie UV-kleding van Beach & Bandits is trouwens echt geweldig. De prints zijn zo cool, dat zelfs oudere kids de shirts, shorts en badpakken vast met plezier aan willen. En ik wilde dus per sé een setje met lange pijpen, anders was de keuze echt heel moeilijk geweest!

beach-bandits-uv-badpak-flamingo-feather

Beach and bandits uv-kleding jongens

COME OUT OF YOUR SHELL, GO TO THE BEACH
LIVE IN THE SUNSHINE
STAY WILD CHILD
– Beach and Bandits

Heb jij ook UV-kleding voor je kindje?

PS zondag is het Vaderdag! Heb je nog vaderdagcadeautjes nodig, print dan even deze Daddy Cool kleurplaat. Of maak het ontbijt extra speciaal met de vaderdagkaart en placemat.

In dit artikel staat een affiliate-link. Als je via deze link een bestelling doet, ontvang ik daarvan een klein percentage. Jij shopt gewoon je toffe spul zoals je gewend bent, maar ondertussen help je mij deze site te blijven vullen. Bij deze wil ik je daarom alvast ontzettend bedanken mocht je iets via de link kopen.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

33, dromende plannenmaker, reiziger en rupsjenooitgenoeg. Werkt als zelfstandig ondernemer. Trots en verwonderd om mama te zijn van Lis (2). En nog volop aan het ontdekken hóe mama te zijn. Op minimixtape.nl deel ik een mix van toffe printables en design voor kids, voor papa's en mama's die net als ik niet van lelijke dingen houden. Ook schrijf ik over ondernemen en reizen als mama. Tune in, baby!

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Funky zonnehoedjes met UV-protectie - minimixtape

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Kids design

POPULAIR

TOFFE GEPERSONALISEERDE POSTERS IN MIJN SHOP

Ga naar webshop

INSTAMIX

  • WINVIERDAAGSE dag 3  Het is weekend n ik heb
  • WINVIERDAAGSE dag 2  Gister is de winvierdaagse van start
  • WINVIERDAAGSE dag 4 zijn jullie klaar voor de laatste winactie?!
  • Vandaag voelde bijna als lente maar ik zit in de
  • Wow Wat een leuke reacties op de winacties en lieve
  • Joehoe! Ik heb deze poster toegevoegd aan mijn shop Hoe

FACEBOOK

SHOP & SUPPORT

> Shop bij BOL.com

> Boek via Booking.com

Op mijn site maak ik soms gebruik van affiliate links. Koop of boek je iets (maakt niet uit wat!) via zo’n link, dan ontvang jij gewoon je toffe spul as usual, maar ondertussen help je mij enorm. Mijn dank is dus groot mocht je iets bestellen!

GRATIS WEEKPLANNER

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om geen printable te missen

Booking.com
Kinderkleding nieuwe collectie
To Top