Connect with us

Ontmoet Muis, favoriete knuffel voor het slapen gaan

Lievelingsmix

Ontmoet Muis, favoriete knuffel voor het slapen gaan

Koopjes zijn leuk. Maar eigenlijk alleen als het gekochte item in kwestie ook echt relevant is. Iets wat je op de kop hebt getikt en vervolgens staat te verstoffen in de kast, tsja. Daar wordt je alsnog niet echt gelukkig van. De knuffel die bij Lis in bed ligt was wel een fijne score: lekker budget én ze is dikke vrienden met Muis.

Toen Lis ongeveer 8 maanden was, bedacht ik dat het fijn zou zijn als ze een vriendje zou hebben voor het slapen gaan. Die dan ook mee zou gaan als ze zou gaan logeren. Of als ze een dag bij de gastouder is.

We hebben daarom maar 1 knuffel in bed gelegd. Dat werd Muis. Ik weet niet precies meer waarom. Hij stond altijd al op haar kamer en ze lachte er lief naar. Het platte formaat was ook wel handig.

Vanaf die tijd ging Muis altijd mee naar de gastouder. Inmiddels kroelt ze er vrolijk op los met Muis en wordt hij gebruikt als kussen. Ze kan intens knuffelen, vooral met knuffelbeesten. Zo lief!

fotoboekje met favoriete knuffel voor in bed

Muis kreeg ook een plekje in het fotoboekje met favorieten wat ik voor Lis maakte na haar eerste verjaardag.

Muis blijft altijd in bed of in ieder geval op haar kamer. Als hij mee gaat naar het logeeradres, zit-ie in haar rugzak. Er is dus echt onderscheid tussen speelgoed en Muis. Wel handig hoor. Ze vindt het ook leuk ‘m zelf terug in bed te leggen. Hij hoort daar echt.

Ik kocht deze knuffel bij H&M. Voor het wanstaltige bedrag van 4,95. Met recht een koopje dus. En helemaal als ik zie hoeveel plezier Lis heeft van haar kroelmaatje.

Het wassen van Muis moet ik echt plannen. Gelukkig is-ie snel droog, dus tussen middagslaap en ’s avonds naar bed redden we wassen en drogen nét. Als het zonnetje schijnt. Of de verwarming aan kan.

Heeft jouw kleintje ook een favoriet? En heb je daar inmiddels meerdere exemplaren van? Ben ik ook wel benieuwd naar hihi.

Continue Reading
Advertisement

33, dromende plannenmaker, reiziger en rupsjenooitgenoeg. Werkt als zelfstandig ondernemer. Trots en verwonderd om mama te zijn van Lis (1). En nog volop aan het ontdekken hóe mama te zijn. Op minimixtape deel ik een mix van toffe printables om met/voor je aapie(s) te maken en design voor kids, voor papa’s en mama’s die net als ik niet van lelijke dingen houden. Tune in, baby!

1 Comment

1 Comment

 1. Pingback: Ontmoet 'grote poes miauw' favoriete knuffel van Lis - minimixtape

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Lievelingsmix

POPULAIR

NIEUW IN MIJN WEBSHOP, NEEM JE EEN KIJKJE?

Ga naar webshop

INSTAMIX

 • GM! Ik heb zojuist de winnaar van de autootjes geloothellip
 • Ohhh wat hebben wij genoten dit weekend en vandaag vanhellip
 • Cute kids club gratis printable poster Na alle tekeningenhellip
 • Die focus op de was daar kan ik nog wathellip
 • GM! Er staat een nieuwe blog in de categorie lievelingshellip
 • Oh my over 10 dagen wordt Lis 2 jaar 2!!hellip

FACEBOOK

LIEVELINGS WEBSHOPS

 • PSikhouvanjou
 • Bol.com
 • “>Shop bij BOL.com
  Op mijn site maak ik soms gebruik van affiliate links. Shop je iets (maakt niet uit wat!) via deze links, dan ontvang jij gewoon je toffe spul as usual, maar ondertussen help je mij enorm. Mijn dank is groot mocht je iets bestellen!

Advertisement

AFTELKALENDER SINTERKLAAS – GRATIS

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om geen printable te missen

To Top