Connect with us

Een nieuwe aanwinst in huis: ontmoet kinderstoel Karl

Lievelingsmix

Een nieuwe aanwinst in huis: ontmoet kinderstoel Karl

Ondanks dat ik verliefd was (en nog steeds ben) op de kinderstoeltjes met oren van Nofred en Petite Amelie (daar schreef ik hier over), is de keuze toch gevallen op een ander exemplaar. Het design stoeltje wat nu in ons huis staat te pronken, is Karl.

Een design kinderstoel voor Lis

Waarom geen kinderstoel met oren? Tsja. Ik vind ze nog steeds gaaf. En ik weet ook zeker dat Lis het prachtig zou vinden. Maar het design van kinderstoel Karl past gewoon beter bij ons en hoe we een stoeltje wilden gebruiken. We hebben namelijk geen aparte kindertafel voor Lis, maar gebruiken onze salontafel. Als ze op Karl zit, kunnen we haar zo aanschuiven.

Karl de kameleon

Karl is bovendien lekker stabiel en ze kan er makkelijk zelf op gaan zitten. Wat ik ook een voordeel vond, is dat deze kinderstoel als meerdere objecten kan functioneren. Door hem op zijn zijkant te zetten is het een kruk, tafeltje of nachtkastje. Met mijn veranderdrift is dat ideaal: als hij niet meer voldoet voor Lis, dan komt deze stoel op de een of andere manier wel weer ergens van pas in ons interieur. En hij nodigt uit tot creativiteit. Zo is Karl naast een stoel bijvoorbeeld ook al een keukentje geweest.

kinderstoel karl arthur and friends kinderstoel karl kidsdesign

Een eigen plekje

Deze blog staat niet voor niks onder het kopje ‘Lievelings’. Ik merk dat Lis het heel leuk vindt dat ze een eigen stoeltje heeft. Hij wordt niet elke dag even intensief gebruikt hoor, maar het is echt haar plekje. Lekker koekjes eten, boekjes lezen aan tafel, tekenen of met knuffels erin spelen. Ook de ronde gaten in de leuningen zijn erg interessant.

Design van Arthur and Friends

Kinderstoel Karl is een ontwerp van Arthur and Friends, een creatief merk uit België. Hun producten lijken eenvoudig, maar kunnen zowel apart als gecombineerd met elkaar op zoveel verschillende mogelijkheden gebruikt worden.

Design kinderstoel Karl by Arthur and Friends

Karl is verkrijgbaar in hout, zwart, geel, roze en blauw en heeft twee verschillende hoogtes. Het is een robuust stoeltje, gemaakt van oerdegelijke beukenmultiplex. Er is ook een bijpassende opbergbak, die je zo onder de stoel kunt schuiven.

Ik kocht dit design kinderstoeltje bij webshop Didipops. Wat vind jij van dit ontwerp?

BewarenBewaren

Continue Reading
Advertisement

33, dromende plannenmaker, reiziger en rupsjenooitgenoeg. Werkt als zelfstandig ondernemer. Trots en verwonderd om mama te zijn van Lis (2). En nog volop aan het ontdekken hóe mama te zijn. Op minimixtape.nl deel ik een mix van toffe printables en design voor kids, voor papa's en mama's die net als ik niet van lelijke dingen houden. Ook schrijf ik over ondernemen en reizen als mama. Tune in, baby!

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Lievelingsmix

POPULAIR

TOFFE GEPERSONALISEERDE POSTERS IN MIJN SHOP

Ga naar webshop

INSTAMIX

No images found!
Try some other hashtag or username

FACEBOOK

LIEVELINGS WEBSHOPS

Shop bij BOL.com

Op mijn site maak ik soms gebruik van affiliate links. Shop je iets (maakt niet uit wat!) via deze links, dan ontvang jij gewoon je toffe spul as usual, maar ondertussen help je mij enorm. Mijn dank is groot mocht je iets bestellen!

Advertisement

GRATIS WEEKPLANNER

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om geen printable te missen

To Top