Connect with us

Minimalistische houten puzzel in de juiste kleuren

Kids design

Minimalistische houten puzzel in de juiste kleuren

Wat ben ik toch gecharmeerd van de ontwerpstijl van Chloe Fleury. Zo mooi clean en kleurrijk. Maar dan kleurrijk met precies de juiste kleuren. Zodat zelfs ik, als halsstarrige liefhebber van zwart/wit, ontzettend hebberig word van haar fleurige design.

Een tijdje geleden schreef ik al een blog over de fantastische papieren dierenkoppen die ze maakt. Papieren wanddecoratie die je zelf in elkaar moet zetten is hip. De koppen van Chloe Fleury zijn zo fraai door de combinatie van het minimalistisch design en de lekkere snoepkleurtjes.

Dat geldt ook voor haar nieuwe product. Een houten puzzel! Een stuk makkelijker in elkaar te zetten dan de papieren dierenkoppen – al zal je 2+ jarige daar misschien anders over denken :).

De vorm van de puzzel is een konijn (sowieso een pluspunt), de vormgeving is clean als een pas gedweilde vloer, de stukjes zijn geverfd in koraal, roze en mint. En weer voel ik spontane liefde. Mooi!

Pastelkleurige puzzel kinderen 2 jaar minimalistisch Mintkleurige puzzel minimalistisch Chloe Fleury

Deze minimalistische houten puzzel is beschikbaar in twee verschillende kleurcombinaties, dus dat wordt nog moeilijk kiezen. Tot nu toe toont ons meisje maar matige interesse in puzzels. Dus ik moet nog even wachten tot deze pastelkleurige beauty bij ons in huis kan shinen.

Is het wat voor jou?

34, dromende plannenmaker en rupsjenooitgenoeg vol wanderlust. Zelfstandig ondernemer, peutermama van Lis en wannabe digital nomad. Op minimixtape.nl deel ik een mix van verhalen. Over (locatie onafhankelijk) werken en over reizen als mama. Met Lis vertrokken we al een aantal keer voor een maand naar het buitenland. Ook spot ik tof design voor kids en maak ik regelmatig een gratis printable. Dus tune in en lees wat je leuk vindt!

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Kids design

POPULAIR

TOFFE GEPERSONALISEERDE POSTERS IN MIJN SHOP

Ga naar webshop

INSTAMIX

  • GM! Ken jij het servies van Design Letters? Ze hebben
  • Invulboeken en milestonecards zijn een hot topic maar het bewaarboek
  • Printable! Heb je binnenkort een babyborrel babyshower kraamfeest of kraambezoek?
  • The only time I wear colour    Nog
  • Een lange reis file overvolle rustplekken en ongeveer 6 outfit
  • Free printables  party like a panda Een heeeele tijd

FACEBOOK

SHOP & SUPPORT

> Shop bij BOL.com

> Boek via Booking.com

Op mijn site maak ik soms gebruik van affiliate links. Koop of boek je iets (maakt niet uit wat!) via zo’n link, dan ontvang jij gewoon je toffe spul as usual, maar ondertussen help je mij enorm. Mijn dank is dus groot mocht je iets bestellen!

GRATIS WEEKPLANNER

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om geen printable te missen

Booking.com
Kinderkleding nieuwe collectie
To Top