Connect with us

Is dit het meest stijlvolle emmertje ever?

Kids design

Is dit het meest stijlvolle emmertje ever?

Het is zomer, wij vertoeven momenteel zowat dagelijks op het strand… Na een artikel over hippe UV-kleding kon een blog over strandspeelgoed dus niet uitblijven. En dit design verdient het hoor; de Scrunch Bucket is wellicht het meest stijlvolle emmertje.

Design strandspeelgoed?

Het meeste speelgoed voor het strand lijkt zo ontworpen dat je het met geen mogelijkheid kwijt raakt: de kleuren schreeuwen zo hard dat over het hoofd zien gewoon geen optie is. Op zich is het niet kwijtraken van speelgoed natuurlijk een handige feature, ware het niet dat de meeste emmertjes en schepjes gewoon ronduit lelijk zijn.

Kids moeten natuurlijk gewoon lekker kunnen spelen. En zo lang ze zich goed vermaken en jij een nanoseconde rust kan pakken op je strandhanddoek, is eigenlijk alles wel prima.

Tot je het design van de Scrunch Bucket ziet.

Kidsdesign-speelgoed-Scrunch-Bucket

Maak kennis met de design emmer voor kids

De Scrunch Bucket is namelijk echt een pláátje van een emmer. In plaats van lichtgevend oranje of vanuit-de-ruimte-zichtbaar-groen, is deze emmer verkrijgbaar in fijne kleurtjes als pastelroze en -blauw, lichtgrijs en (hurray!) zwart. Daarom alleen al wil je ‘m hebben, maar dit ding heeft nog meer versiertrucs.

Kidsdesign speelgoed strand Scrunch Bucket Scrunch Bucket opvouwbare emmer kids grijs

De emmer die je opvouwt

Het emmertje is gemaakt van siliconen – en is dus flexibel. In een handomdraai frommel je ‘m samen en prop je ‘m in de strandtas of vakantiekoffer. Na je foldable zonnebril dus ook een opvouwbare emmer in je tas. Lekker praktisch!
Het materiaal is onverwoestbaar, wat de Scrunch Bucket niet alleen duurzaam, maar ook veilig maakt: geen afgebroken stukjes en bijbehorende, vaak gemeen scherpe randen aan het speelgoed.

Heb jij ook tips voor stijlvol buitenspeelgoed? Deel ze dan zeker in de comments!

De bovenstaande foto’s van de Scrunch Bucket vond ik via @pamdosal op Instagram.

In dit artikel staat een affiliate-link. Als je via deze link een bestelling doet, ontvang ik daarvan een klein percentage. Jij shopt gewoon je toffe spul zoals je gewend bent, maar ondertussen help je mij deze site te blijven vullen. Bij deze wil ik je daarom alvast ontzettend bedanken mocht je iets via de link kopen.

33, dromende plannenmaker, reiziger en rupsjenooitgenoeg. Werkt als zelfstandig ondernemer. Trots en verwonderd om mama te zijn van Lis (2). En nog volop aan het ontdekken hóe mama te zijn. Op minimixtape.nl deel ik een mix van toffe printables en design voor kids, voor papa's en mama's die net als ik niet van lelijke dingen houden. Ook schrijf ik over ondernemen en reizen als mama. Tune in, baby!

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Het bestaat! Design zandspeelgoed - en ook nog eens eco-friendly - minimixtape

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Kids design

POPULAIR

TOFFE GEPERSONALISEERDE POSTERS IN MIJN SHOP

Ga naar webshop

INSTAMIX

  • Wow Wat een leuke reacties op de winacties en lieve
  • Vandaag voelde bijna als lente maar ik zit in de
  • Lettervreter  dit speelgoed is echt een hit ze kent
  • Joehoe! Ik heb deze poster toegevoegd aan mijn shop Hoe
  • WINNAARS! De winnaars van de winvierdaagse zijn bekend! De namen
  • FOLLOW THE BUNNY he has the chocolate  deze set

FACEBOOK

SHOP & SUPPORT

> Shop bij BOL.com

> Boek via Booking.com

Op mijn site maak ik soms gebruik van affiliate links. Koop of boek je iets (maakt niet uit wat!) via zo’n link, dan ontvang jij gewoon je toffe spul as usual, maar ondertussen help je mij enorm. Mijn dank is dus groot mocht je iets bestellen!

GRATIS WEEKPLANNER

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om geen printable te missen

Booking.com
Kinderkleding nieuwe collectie
To Top