Connect with us

Is dit het meest stijlvolle emmertje ever?

Kids design

Is dit het meest stijlvolle emmertje ever?

Het is zomer, wij vertoeven momenteel zowat dagelijks op het strand… Na een artikel over hippe UV-kleding kon een blog over strandspeelgoed dus niet uitblijven. En dit design verdient het hoor; de Scrunch Bucket is wellicht het meest stijlvolle emmertje.

Design strandspeelgoed?

Het meeste speelgoed voor het strand lijkt zo ontworpen dat je het met geen mogelijkheid kwijt raakt: de kleuren schreeuwen zo hard dat over het hoofd zien gewoon geen optie is. Op zich is het niet kwijtraken van speelgoed natuurlijk een handige feature, ware het niet dat de meeste emmertjes en schepjes gewoon ronduit lelijk zijn.

Kids moeten natuurlijk gewoon lekker kunnen spelen. En zo lang ze zich goed vermaken en jij een nanoseconde rust kan pakken op je strandhanddoek, is eigenlijk alles wel prima.

Tot je het design van de Scrunch Bucket ziet.

Kidsdesign-speelgoed-Scrunch-Bucket

Maak kennis met de design emmer voor kids

De Scrunch Bucket is namelijk echt een pláátje van een emmer. In plaats van lichtgevend oranje of vanuit-de-ruimte-zichtbaar-groen, is deze emmer verkrijgbaar in fijne kleurtjes als pastelroze en -blauw, lichtgrijs en (hurray!) zwart. Daarom alleen al wil je ‘m hebben, maar dit ding heeft nog meer versiertrucs.

Kidsdesign speelgoed strand Scrunch Bucket Scrunch Bucket opvouwbare emmer kids grijs

De emmer die je opvouwt

Het emmertje is gemaakt van siliconen – en is dus flexibel. In een handomdraai frommel je ‘m samen en prop je ‘m in de strandtas of vakantiekoffer. Na je foldable zonnebril dus ook een opvouwbare emmer in je tas. Lekker praktisch!
Het materiaal is onverwoestbaar, wat de Scrunch Bucket niet alleen duurzaam, maar ook veilig maakt: geen afgebroken stukjes en bijbehorende, vaak gemeen scherpe randen aan het speelgoed.

Heb jij ook tips voor stijlvol buitenspeelgoed? Deel ze dan zeker in de comments!

De bovenstaande foto’s van de Scrunch Bucket vond ik via @pamdosal op Instagram.

In dit artikel staat een affiliate-link. Als je via deze link een bestelling doet, ontvang ik daarvan een klein percentage. Jij shopt gewoon je toffe spul zoals je gewend bent, maar ondertussen help je mij deze site te blijven vullen. Bij deze wil ik je daarom alvast ontzettend bedanken mocht je iets via de link kopen.

Continue Reading
Advertisement

33, dromende plannenmaker en rupsjenooitgenoeg. Trots en verwonderd om mama te zijn van Lis (1). En nog volop aan het ontdekken hóe mama te zijn. Op minimixtape deel ik een mix van toffe printables om met/voor je aapie(s) te maken en kids design voor papa's en mama's die net als ik niet van lelijke dingen houden. Tune in, baby!

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Het bestaat! Design zandspeelgoed - en ook nog eens eco-friendly - minimixtape

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Kids design

POPULAIR

NIEUW: SHOP GEPERSONALISEERDE PRINTABLES

Ga naar webshop

INSTAMIX

  • Stay magical! To all my lovely and new followers hellip
  • No today was not my day Feeling a bit offhellip
  • I had such an inefficient workday today so that meanshellip
  • YAY my printable countdown poster was picked as a favoritehellip
  • I thought you needed candy colored wooden blocks in yourhellip
  • How I love Mondays! I do really because my weekhellip

FACEBOOK

LIEVELINGS WEBSHOP

PSikhouvanjou

Shop je via deze link dan ontvang ik daarvan een percentage. Jij krijgt je toffe kinderspul en ondertussen help je mij enorm. Mijn dank is groot mocht je iets bestellen!

Advertisement

MIS GEEN PRINTABLE! VOLG ME OP

BlogSociety
To Top