Connect with us

Favoriet van Lis: houten speelgoed voor meisjes met een grote fantasie

Lievelingsmix

Favoriet van Lis: houten speelgoed voor meisjes met een grote fantasie

Het is weer tijd voor een “Lievelings”! Een keer in de twee weken probeer ik een blog te plaatsen over speelgoed of een ander product wat bij ons goed in de smaakt valt. Onder het kopje ‘Lievelingsmix’ vind je dus Lis’ favoriete boekjes, knuffels enz. En deze keer vertel ik je over de houten bomen van Ciao Bambino.

Bomen, ijsjes, paddestoelen, springkussens; dit houten speelgoed kan van alles zijn. In het artikel over het houten speelgoed uit Griekenland schreef ik al dat ik fan ben van zulk open einde speelgoed. Dat komt ook omdat ik zie dat Lis daar erg leuk mee speelt. Ons meisje heeft een grote fantasie en dat kan ze hier helemaal in kwijt. Ik sta soms echt versteld van wat ze allemaal bedenkt.

houten speelgoed combineren handgemaakt speelgoed pastelkleuren

Meisje met een grote fantasie

Zo hebben we vanochtend een half uur gespeeld met kartonnen theedoosjes, nadat ze me geholpen had de theezakjes in de theedoos te doen (‘dan kun je mama helpen’ is een soort magische zin voor een bijna-tweejarige heb ik gemerkt). Die kartonnen doosjes werden bedjes, banken, auto’s en een vliegtuig. Er gingen knuffels in, haar ‘spin’ (haar eigen hand), haarclipjes moesten er in slapen en een afgescheurd stukje papier diende als dekentje.

Een kind heeft niet veel nodig.

houten speelgoed bomen Ciao Bambino

Houten speelgoed kan van alles zijn

Toch koop ik maar wat graag speelgoed voor haar, haha. Maar dan dus wel iets waar ze haar eigen spel en verhaaltjes mee kan creëren. De houten boompjes van Ciao Bambino vond ik allereerst prachtig om te zien. En hoewel ik ze als ‘bomen’ zag en bedacht had dat dat leuk zou zijn bij de Nins, heb ik inmiddels van mijn dochter geleerd dat het veel meer kan zijn dan een bos alleen. 🙂

houten speelgoed open einde spel

Handgemaakt houten speelgoed in kleuren naar keuze

Ciao Bambino is het bedrijfje van Iga. De geboorte van haar kleintje was de inspiratie om de onderneming te starten. Ze maakt lieflijk houten speelgoed in heerlijke snoepkleurtjes, maar ook een monochrome regenboog of stoere tractor in kleuren naar keuze.

x Anniek

Wil je zeker weten dat je geen speelgoedtip of printable mist, volg mij dan op Facebook, Instagram of Bloglovin’. Tot gauw!

 

 

BewarenBewaren

Continue Reading
Advertisement

33, dromende plannenmaker, reiziger en rupsjenooitgenoeg. Werkt als zelfstandig ondernemer. Trots en verwonderd om mama te zijn van Lis (2). En nog volop aan het ontdekken hóe mama te zijn. Op minimixtape.nl deel ik een mix van toffe printables en design voor kids, voor papa's en mama's die net als ik niet van lelijke dingen houden. Ook schrijf ik over ondernemen en reizen als mama. Tune in, baby!

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: De mooiste houten dieren en figuurtjes die ik tot nu toe zag - minimixtape

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Lievelingsmix

POPULAIR

TOFFE GEPERSONALISEERDE POSTERS IN MIJN SHOP

Ga naar webshop

INSTAMIX

No images found!
Try some other hashtag or username

FACEBOOK

LIEVELINGS WEBSHOPS

Shop bij BOL.com

Op mijn site maak ik soms gebruik van affiliate links. Shop je iets (maakt niet uit wat!) via deze links, dan ontvang jij gewoon je toffe spul as usual, maar ondertussen help je mij enorm. Mijn dank is groot mocht je iets bestellen!

Advertisement

GRATIS WEEKPLANNER

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om geen printable te missen

To Top