Connect with us

Handgemaakt, organic, Zweeds design: Bundis knuffels zijn je beste vriend

Lievelingsmix

Handgemaakt, organic, Zweeds design: Bundis knuffels zijn je beste vriend

Wat zijn nu de leukste knuffels? Wat mij betreft zijn dit de exemplaren die door Lis plat geknuffeld worden én die ook mijn hart doen smelten. Ik houd echt van design knuffelbeesten. Gelukkig heeft mijn dochter de liefde voor knuffels geërfd en ze knuffelt er maar al te graag op los. In haar geval eigenlijk met alles wat zacht is. Design knuffels zijn dus alleen een succes als ze supersoft zijn. Enter de vriendjes van Studio Bundis.

‘Lievelings’

Onder het kopje ‘Lievelings’ vind je speelgoed of andere producten die bij Lis en mij goed in de smaak vallen. En het was wel weer eens tijd voor een nieuw blog in deze categorie. Deze keer vertel ik je over de design knuffels van Studio Bundis.

Design knuffels om verliefd op te worden

Het doel van Studio Bundis is om zachte knuffels voor kinderen te maken die er ook esthetisch aantrekkelijk uitzien voor volwassenen. Scroll eens verder voor de afbeeldingen, zijn ze daarin niet ont-zettend geslaagd?

studio bundis design knuffels bayb kinderen jongens

Ik was dus op slag verliefd toen ik de knuffels zag. Het ontwerp van de knuffelbeesten is anders, een beetje edgy. En de favoriete dieren van Lis zijn katten en konijnen, dus ik was ook snel overtuigd dat Kitty Bundis wel bij haar in de smaak zou vallen.

De vraag was alleen of dat de knuffel zacht genoeg zou zijn om door de ‘keuring’ van Lis te komen.

Een Bundis of ‘best friend’ voor Lis

Nouja, deze blog staat niet voor niks in de categorie “Lievelings”, je kunt het antwoord daarop dus wel raden.
Bundis betekent zoiets als ‘buddy’ en Kitty is een ook echt vriendje van Lis geworden.
<3

studio bundis design knuffel lievelings kids design

studio bundis design knuffel kat poes

Don’t panic, it’s organic

De biologische stof waarvan de Bundis gemaakt zijn ziet er dan misschien niet zo uit als een pluche knuffel, maar is wel echt zacht en knuffelbaar. Clara, oprichter van Studio Bundis, maakt elke knuffel met de hand in haar studio net buiten Götenburg. Het handwerk en de details zijn waanzinnig, Bundis zijn zo mooi en kwalitatief!

Kitty vond ik dus perfect voor Lis. Studio Bundis heeft echter ook te gekke, stoere knuffels voor jongens – hoe tof zijn de Superhero of Sixten?

Studio Bundis verkoopt haar design knuffels via tictail.

x Anniek

Neem ook eens een kijkje in mijn shop. Je vindt er gepersonaliseerde (geboorte)posters, perfecte decoratie voor de kinderkamer en een tof (kraam)cadeautje.

Wil je zeker weten dat je geen printable of blog mist, volg mij dan op Facebook, Instagram, Bloglovin’ of schrijf je in voor de nieuwbrief. Tot gauw!

 

 

 

 

BewarenBewaren

Continue Reading
Advertisement

33, dromende plannenmaker, reiziger en rupsjenooitgenoeg. Werkt als zelfstandig ondernemer. Trots en verwonderd om mama te zijn van Lis (2). En nog volop aan het ontdekken hóe mama te zijn. Op minimixtape.nl deel ik een mix van toffe printables en design voor kids, voor papa's en mama's die net als ik niet van lelijke dingen houden. Ook schrijf ik over ondernemen en reizen als mama. Tune in, baby!

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: 7x lieve maar stoere design knuffels voor jongens - minimixtape

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Lievelingsmix

POPULAIR

TOFFE GEPERSONALISEERDE POSTERS IN MIJN SHOP

Ga naar webshop

INSTAMIX

No images found!
Try some other hashtag or username

FACEBOOK

LIEVELINGS WEBSHOPS

Shop bij BOL.com

Op mijn site maak ik soms gebruik van affiliate links. Shop je iets (maakt niet uit wat!) via deze links, dan ontvang jij gewoon je toffe spul as usual, maar ondertussen help je mij enorm. Mijn dank is groot mocht je iets bestellen!

Advertisement

GRATIS WEEKPLANNER

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om geen printable te missen

To Top